Laks, bikram, svett og bøy – restitusjon er gøy

På mandag trente jeg del 1 av #shapeupkickstart-programmet, og jeg skal ærlig innrømme at den hang igjen litt både èn og to dager etterpå. Må være en skikkelig superPT som har satt sammen det fantastiske treningsprogrammet.

Fra spøk til alvor – Det er utrolig digg når man som PT kjenner at programmet sitter, og ikke minst får tilbakemeldinger fra andre som føler det samme. Sånne poster som det her på Instagram for eksempel.

image

Gjør meg lykkelig langt inn i hjerterota. @lenakf, det er knallbra!! Jeg skal kjøre del 2 på lørdag, og takket være deg har jeg minst en tid å slå! 😉

En ting er cover, fine bilder, gøy intervju osv, men treningen er liksom det jeg selv føler er det viktigste. Og hittil har jeg hørt utelukkende gode ting, yey to that!

Vel, nok selvskryt 🙂

I går var det tid for litt egenpleie! Med hard trening både søndag, mandag og tirsdag kjente jeg det var på tide med en rolig dag. Samtidig, jeg har en kontorjobb og sitter typ 5-6 timer i strekk hver dag. Å videreføre trenden ved å stikke hjem og legge meg på sofaen er et alternativ jeg prøver å unngå, selv om jeg kjenner at jeg trenger litt treningsfri. Løsningen? Noe alternativt. I hvert fall i min verden 🙂

Bikram Yoga!

Bikram Yoga Final

Jeg skal ikke si at jeg har blitt avhengig.. Men jeg liker virkelig følelsen det gir meg etterpå! Den er litt avhengighetsskapende, på samme måte som en styrkeøkt i din egen boble på treningsstudioet eller èn times crossfitmoro hos Crossfit Oslo.. Alt har sin sjarm. Bikram er, kort fortalt, 90 minutter med bøy og tøy i et lokale som holder cirka 40 graders temperatur. Vanlig yoga kan, i mine øyne være ganske (helt sjukt) kjedelig, men denne varianten liker jeg. Litt råere og litt tøffere enn en vanlig yogatime på SATS liksom.. Uten at de tvinger meg til å stå på henda, vri ryggen 360 grader rundt, gå i spagaten og balansere på venstre øreflipp av den grunn.

Første gangen var jeg litt sånn her..

funny-cartoon-fist-time-yoga

Men nå er dette meg (sånn på ordentlig da, @rawyogaoslo tok dette bildet og postet det i går).

1741015_606841756126473_208571753_n

På ingen måte proff (kunne ikke vært lengre unna faktisk), men i hvert fall litt varm i trøya. Bokstavelig talt 🙂

Dette var første økt siden før jul, og det kjentes, på en bra måte.

90 minutter og tre bøtter svette senere kom jeg hjem og lagde superduperdigg mat.

image

Laks, søtpotet og asparges, etterfulgt av cottage cheese med jordbær og x antall kopper med te. Naam. Ikke så avansert, men det er jo litt av målet i mine øyne da.

Jeg kan verken skryte av mine foto-eller kokkeferdigheter, så det er godt jeg kan skryte av andre sine. Må vise frem noen bilder fra #shapeupkickstart-tagen igjen jeg altså.. Cudos til alle dere som kokkelerer frem det freshe greiene her! Og som har tålmodighet til å ta bilde av det før dere spiser, hehe.

Anyways! Restitusjonsdagen var i går, ikke i dag. Nå har jeg unnagjort mine åtte timer med kontorjobbing og vel så det, på tide å få rumpa i gir.

Jeg skal på Crossfit Oslo, og jeg hører rykter om en seig, liten rakker. Weeee.

Ha en fin kveld 🙂

Flere
Artikler