Juleøkta som aldri slår feil – 12 days of christmas

Hei, hopp og god jul!

Min julaften startet som den har gjort de tre siste årene – med en god treningsøkt! Og helt ærlig, jeg kan ikke tenke meg en bedre start på denne fantastiske dagen. Familien her hjemme ler litt av meg, syns denne trangen til å svette og slite på selveste julaften er ganske så rar. Jeg er sikker på at det er flere av dere som leser denne bloggen som har har hørt det samme?

Enten om det er i dag, på selveste julaften, eller på en annen, noe utradisjonell treningsdag. Men sånn er det med oss ShapeUp, sporty-jenter – all kos i hele verden blir dobbelt så digg om man har hatt en real treningsøkt i forkant!

image

Herlig gjeng på Crossfit Fønix i Drammen etter vel overstått økt. 

Økten vi gjorde var en AMRAP på 45 min, av følgende øvelser…

image

Vi jobbet altså i team på to. Jeg og min superpartner rakk nesten fire runder, bare noen thrusters unna. På sånne økter har jeg som regel mål om å ha et jevnt og godt tempo hele veien, med krefter nok til å gasse på litt ekstra på slutten. Det klarte jeg i dag, og sier meg godt fornøyd med det.

Det samme gjorde pulsklokka mi…

image

Nå sitter jeg selvfølgelig planta foran juleTV, med julestrømpa i den ene hånda og en god kopp kaffe i den andre. Kvelden skal nytes til det fulle hei i heimen, før jeg og langrennsskia setter snuta mot fjellet i morgen formiddag.

image

Jeg og bestevennen min Ica gladkristne etter skitur i fjor. Vil så gjerne, gjerne, gjerne ha nok snø til å få unna noen skiturer i år også. 

Kryss fingrene for snø 😀

Prates snart vi. Og du? GOD JUL! 

Flere
Artikler