#matmandag og bildedryss fra juleferien som gikk så altfor fort

Når du ikke får satt deg ned med bloggen før halv ti på kvelden, da veit du det har vært en travel dag. Eller kanskje snarere tvert imot, en treig en? Hehe. Første mandagen i året kom som et brak, og vips så var hverdagen her igjen. Jeg kunne ønske jeg hadde en zuperfunkyfresh matmandag til dere, men jeg er like menneskelig som Ola og Kari Nordmann på en litt ekstra blå mandag.. løsningen? Keep it simple and stupid.

image

Dagens middag ble enkelt og greit søtpotet, litt avocado, blomkål og kylling med masse krydder og hvitløk. Godt for kroppen og godt i munnen 🙂

image

Keepin`it real – no filter!

En ting skal sies, at selv om jeg er keen på noe enkelt, er jeg som regel flink til å velge sunt. Det faller meg sjeldent inn å gå for en grændis liksom, selv om jeg er giddalaus. Det koster jo like lite, om ikke mindre, krefter å slenge sammen noe som det over her.

image

En annen som inspirerte meg til noe sunt, enkelt og godt i dag var Ingerindubai på snappen sin. Så enkelt, fresht og delikat 🙂 Og guakkis da.. can`t go wrong!

image

Og en av ShapeUp-jentene, som la ut denne. Speltlomper er jo også alltid en sunn og sikker vinner!

Jeg lover å komme sterkere tilbake på #matmandag-fronten fremover. Bloggfronten generelt egentlig.. er det lov å si at juleferien tok litt bloggpiffen ut av meg? Jeg tror rett og slett jeg trengte litt lading. Greit nok det, men jeg liker egentlig å si ifra.. sånn «hoi, nå tar jeg litt ferie, sjekk innom igjen 5. januar». Oh well, slik ble det ikke denne gangen. Sorry!

Ferien har til gjengjeld vært tidenes da! så for å runde av feriedama i meg avslutter jeg dagens #matmandag med et aldri så lite bildedryss.

I ferien har jeg blant annet…

image

Kost meg med masse god mat og drikke! Masse x typ.. 50. As it should be. 

image

Blitt overlykkelig over mine nye ski som jeg fikk 😀 Digg med toalettet i bakgrunnen ja?

image

Vært på løpeturer med denne flotte dama, i det som nærmest var vårlige tendenser hjemme i byen før vi reiste til fjells. 

Ica

Broren min er, tro det eller ei, enda bedre enn meg og Iphonen til å knipse bilder. Hvor nydelig er ikke dette av familiehunden Ica? Elsk!

image

Kost meg med enda litt mere julekos… Asså. Ostepop i mitt hjerte. 

petter 2

image

Trent litt utendørs på hytta, med undrende blikk fra både familien og hunden, hehe. Men hei, null skiføre og stranda til fjells, what do to? Burpees + litt annet snadder. 

image

image

Tatt en del skiselfies, og vært fornøyd med, typ… to av de. 

Blitt tatt bilde av på høyfjellet…

image

… og fått meg en god latter når jeg har zoomet inn på bildene i etterkant. 

image

image

Vært på skitur med masse fine folk og lystig lag!

image

… og fjåsa mye rundt med denne flotte mannen, som jeg er så heldig å få kalle kjæresten min.

image

… Men kanskje enda viktigere – dette er mannen som har vekket langrennslysten i meg.

Eller.. historien er vel heller sånn at han ble med på crossfit for min skyld, når vi begynte å date, og da kunne jo ikke jeg være noe dårligere?! Et par rulleskidates og noen glass vin ble til lovord om en sprek skisesong, og ja.. nå sitter jeg her da. For all del, jeg funket på ski i jula jeg altså, men jeg var vel ikke fullt så rask og fin i teknikken som jeg hadde håpet på, hehe. I jula gikk mannen som regel rolige 50 meter foran meg i løypa, før han danset seg tilbake og sjekket at jeg hang på, hehe. Oh well – det kan bare gå oppover dere. Og jeg har i det minste den diggeste skitreneren!

Bare vent – jeg kommer som ei kule. 

Flere
Artikler