Romjulsøkt nummer 3 – maks innsats på 20 minutter!

Først og fremst – godt nyttår! Jeg har hatt tidenes julefeiring, romjul og nyttårsfeiring, og føler meg klinkende klar for et nytt og fantastisk år. Før jeg dykker ned i året som har gått er det på sin plass å trekke frem romjulsøkt nummer 3!

Slik jeg ser det er ikke ferien over før på mandag, og jeg er heller ikke tilbake i «vanlige» treningsrutiner før på, you guessed it, mandag. Derfor presenterer jeg i dag romjulsøkt nummer tre til oss alle, som kan bidra til å fylle oss opp med godfølelse før år 2016 setter i gang for realz.

image

Denne snappen fikk jeg for noen dager siden, og den gjorde meg så glad! Er jo akkurat dette jeg har ønsket å oppnå med romjulstreningen, at man skal beholde godfølelsen fra start til slutt. 

I denne økta bruker vi fullkroppsøvelsene høye kneløft, ryggtrekk og mageøvelsen «saksa». På hver øvelse skal du gjøre 20 repetisjoner. Du skal jobbe i 20 minutter, så her er målet å få unna så mange repetisjoner som mulig på disse 20 minuttene.

image

Alle tre romjulsøktene har jeg laget i samarbeid med sporten.com. Har du fått med deg de to andre?

Dagens økt funker fint på egenhånd, men mest sannsynlig vil du få et ekstra kick av å gjennomføre den sammen med noen – hvem vinner?

Her ser du økta, og under ser du selve gjennomføringen. 

image

Nå skal jeg vende tilbake til sofakroken her på fjellet. De neste dagene skal tilbringes i full rehab, der skiturer, frisk luft og masse næringsrik mat står i fokus – NAM!

Og nok en gang – GODT NYTTÅR!

 

Flere
Artikler