Dubai, Mallorca og hodetrim level 2 – hallo reisevåren 2016!

Etter å ha blitt kastet hensynsløst inn i det nye året (neida. joda. neida) føler jeg endelig at ting begynner å komme litt på plass. Treningsrutinene er på stell, sunn mat er fortært i noen dager, jobben er under kontroll.. 2016, bring it!

En av de tingene som er vesentlig for å få ro i kroppen for min del, er å føle at jeg har alt på stell, og at jeg vet hva som kommer. Jeg må ha en plan! Også har jeg mange ulike planer da, trening, hverdagsliv, jobb, you name it. Den planen jeg har funnet kanskje mest glede i denne uka, denne iskalde, frosne vinteruka…

… er vårens reiseplaner! 😀

Det beste jeg vet er å kombinere reising med jobb/kurs, og det er jeg så heldig å ha fått til denne våren.

Først ut er sertifisering i mental trening gjennom RAW Trening, nivå 2.

image

Sertifiseringen er delvis sponset av RAW Trening 🙂 

Dette er jo kanskje egentlig ikke en reise, men samtidig er det det – vi skal være på Holmen fjordhotell en hel uke. Når jeg tok level 1 holdt vi til på Kragerø Resort, og erfaringsmessig er det gull verdt å oppholde seg på samme sted med gruppa, hele uka, for å virkelig kunne dykke inn i materien i sitt eget hode. På godt og vondt, hehe.

imageimage

Noen av de fantastiske folka jeg tok level 1-sertifiseringen med i fjor. Kjenner dere igjen @fotobakken på det venstre bildet? 😉 

Kurset foregår andre uken i februar, med sertifisering i april. Jeg tar selvfølgelig bloggen med på moroa, så jeg kan prøve å vise dere hvordan en slik kursuke foregår.. som en beinhard treningsleir for topplokket den uka der, og om det likner noe på level 1-sertifiseringen reiser jeg hjem både lamslått, opplyst, gladkristen, utladet, fulladet og.. motivert.

image

Senere i februar er det duket for Dubai med Prehabtrening, med avreise 23. februar.

image

Holy moly, det blir digg med sol på kroppen! Jeg var på den samme turen i fjor, der jeg både bidrar med foredrag, workshops og treningsøkter, i tillegg til å gjøre en del jobb for ShapeUp.

image

Det er jo perfekt for oss å ta freshe bilder og knallgode treningsprogrammer, med de flinkeste folka og spreke jenter rundt oss til enhver tid 🙂

image

Funkygine, meg, Treningsfrue og herligste Astrid, som blant stylet jentene til alle fotoshootene vi gjorde i fjor 🙂 

image

image

Her er vi på Friday Brunch, der du betaler en viss sum, for så å spise og drikke så mye du vil. Så. mye. du. vil. Får ikke helt bestemt meg om det er en bra eller dårlig greie, haha. 

image

image

Dubai blir fantastisk!

Den tredje tingen jeg har å se frem til er en treningsreise jeg skal gjøre i mai, blant annet sammen med Sølve Sundrehagen og Magnus Frantzen.

PMISUAX1184_2_30

Vi skal bo på dette vakre hotellet, og ja, gjøre det man gjør på treningsreiser.. spise, trimme, spise, sole, bade, trimme, drikke, sove, henge, hehe. Verdens beste ferieliv spør du meg!

PMISUAX1088_2_29

Sånn cirka der skal jeg ligge, hehe. 

Også på denne turen skal jeg bidra med workshops i mental trening, i tillegg til å være med å bidra resten av uka. Det er jo naturlig når man er med på en slik tur. Alle som reiser blir liksom bestisser, både instruktører og deltakere – love it!

Avslutter med noen bilder fra ShapeUp Bootcamp i fjor, bare fordi det er så sabla hyggelig – jeg elsker å reise på jobbtur! Hehe

image

image

image

image

Nå er det noen timer til med jobb, før jeg setter snuta mot Studio Jobbsprek på Aker Brygge og mine faste timer der 🙂 Sånn på tampen kan jeg jo meddele følgende…

image… jeg kom meg dessverre ikke til topps i årets Vixen Blog Awards. Det var sabla synd.  MEN, jeg kan ikke tillate meg selv å deppe for det dere, målet var tross alt å bli nominert, og det klarte jeg søren meg. Jeg ønsker alle masse, masse lykke til, og kjenner jeg er veldig spent på hvem som vinner. Hva vektlegger en jury når de skal kåre årets treningsblogger mon tro…? Det er jo fem ganske ulike treningsbloggere som står igjen.

Time will show! 😉 Ha en herlig torsdagskveld dere. 

Flere
Artikler