Dette spiser jeg før morgentrening – ikke for tungt, ikke for lett

Annonse

Ah, den første uka i 2016 nærmer seg slutten, og fy søren, så deilig det har vært å komme tilbake til gode rutiner. Blant annet en av mine favorittrutiner fra livet i 2015, hehe.

image

For min del er morgentrening en perfekt måte å starte dagen på. Jeg kan ramle ut av senga og rett inn i treningsklær, uten å tenke på å ordne meg. Kroppen er fulladet på viljestyrke, og dermed er det ikke sjangs i havet for at jeg dropper økta. Jeg kan finne på hva jeg vil etter jobben, og sist, men på ingen måte minst – jeg kan nyte ettertrenings-rusen hele dagen.

What`s not to love?!

image

image

Jepp, jeg elsker morgentrening. Jeg er derimot ikke like glad i å trene på tom mage – derfor handler dette innlegget om hva jeg som regel putter i skrotten før jeg drar på morgenkvist-trening. Slik jeg spiser nå om dagen (helt vanlig egentlig) har jeg ikke sjangs i havet til å prestere om jeg ikke har noe bensin å gå på. Samtidig er det ikke aktuelt å stille med proppfull tank ala. havrergyn, kaffe, egg og litt frukt heller. Nei, for meg funker en mellomting, som…

  1. Smaker godt, og dermed gir meg lyst til å stå opp. Ja, jeg er så enkel.
  2. Som gir meg sunn næring.
  3. Som ligger greit i magen.

På bakgrunn av dette var saken ganske biff når jeg fikk spørsmål om jeg kunne skrive noen ord om hvordan jeg bruker Skyr® i mitt eget kosthold! Jeg dedikerer retten og sletten dette innlegget til dette vesle begeret, som i mine øyne er et supert alternativ før en tidligøkt.

REDimage25

Skyr er perfekt før morgentreningene mine!

REDimage37

Rutinen min for morgentrening er ganske satt, og går som følger…

Jeg har kapselen klar i kaffemaskinen, så jeg bare kan trykke på en knapp.

image

Ah, et av verdens diggeste greier i livet ass. Hverdagsluksus!

Jeg drikker den og kler på meg samtidig, gjerne i søvne, før jeg gir meg selv 10 minutter ved kjøkkenbordet – akkurat nok til å fortære et nydelig beger med proteiner, som regel akkompagnert av en håndfull nøtter eller oppskjært frukt.

REDimage40

Som dere ser har jeg prøvd å dandere denne morgensnacken så fint det lot seg gjøre, selv om jeg nok aldri blir noen proff matfotograf, hehe. Sjekk ut #skyrøyeblikk på Instagram, der er det en flust av fine bilder, som i tillegg gir frokostinspo 🙂 

Skyr-produktene er i mine øyne et kjempefint alternativ når jeg er keen på en frisk start på dagen, uten å fylle magen med tung frokostmat – det kommer etter økta, hehe. Produktet er fettfritt, proteinrikt og uten tilsatt sukker, noe som igrunn er ganske utrolig, når det smaker så digg. Sjekk ut denne testen fra bramat.no, der de har sammenliknet et flust av liknende produkter. De gir terningskast seks til denne rakker`n.

REDimage47

REDimage50

Her propper jeg i meg Skyr tidligere denne uka, før jeg skulle trene en økt på Crossfit Fønix. Da kjørte vi forøvrig denne økta…

image

… om du kunne tenke deg å teste 😉 

Andre ting jeg kan finne på å spise før tidlige morgenøkter er et par egg, en håndfull mandler, et glass sjokolademelk eller en proteinshake, alltid akkompagnert av bær eller en frukt.

Erfaringsmessig er dette med frokost før grytidlig trening veldig blandet.. noen av kundene mine funker helt fint på tom mage, orker omtrent ikke tanken på å putte i seg noe så tidlig, mens andre måå ha i seg noe.

REDimage58

Pleier dere å spise noe før morgentrening, eller funker dere fint uten?    

Ha en nydelig fredag dere – kun noen timer til årets første helg!

 

Flere
Artikler