Skitrening, restitusjon og ShapeUp-jobbing

Asså.. like trist hver gang søndagskvelden kommer?! Misforstå meg rett, jeg elsker søndagskvelder, men søren heller.. var jo akkurat fredag jo?

image

Fredagen startet med en skikkelig treningsøkt for min del. Jeg tester ut en treningsprogram nå, som er sabla populært, og nå har jeg tenkt til å prøve det ut noen uker og gjøre meg opp en mening. Ganske annerledes fra hvordan jeg er vant til å trene, men det kjennes digg ut.. stay tuned! 😉 

image

Helgen har vært stille og rolig, med tacofredag, laang morgen…

image

…laang skitur…

image

Jeg følte endelig at teknikken begynte å sitte litt, og jeg fikk skryt av treneren min, høhø. Det var digg 🙂 Og hei, ikke at jeg bryr meg, men er du klar over hvor mange kalorier pulsklokka sa jeg brukte opp på 80 minutter? 1200! Jeez… langrenn ass. 

image

… og en enda leengre tapasmiddag for å runde av en så altfor hyggelig lørdag. I dag var morgenen minst like lang, med kaffe på senga og slumrete øyne frem til sånn.. 12? Da var det på med treningstøyet for en liten styrkeøkt på SATS, for jeg dumpet ned foran datskjermen – nå har jeg akkurat sagt meg ferdig med en sak for ShapeUp om hvordan man endrer vanene sine, og følelsen er priceless.

image

Epler med peanøttsmør, litt salt og kanel – holy moly!

Det aller beste var kanskje at jeg vegret meg litt for å sette i gang (jobb er jobb), men når jeg først satte i gang gikk det som smurt – er jo så utrolig gøy å skrive og lære mer om. Kildene mine denne gangen var mental trener Cecilie Ystenes, blogger og PT Helene Drage, denne boken (Amazon og Kindle, verdens beste oppfinnelse, samt denne…

nod 2

… boken. Som jeg forøvrig akkurat har «ferdiglyttet på» gjennom appen Storytel, og som jeg gleder meg til å fortelle dere om – glem treningsprogrammer, kostholdsplaner og greier og greier.. jobben starter i topplokket!

Men nå skal jeg henge opp litt søndagsvask, lage søndagsmiddag og nyte søndagsro, før en ny uke, nye muligheter i morgen! Får sjekke innom noen av disse spreke bloggjentene som eelsker mandager, `cause I´m not one of them!

Flere
Artikler