På tide å sette Kayla Itsines på prøve!

SÅ, gårsdagens treningsprogram dere, som jeg har fått SÅ mye henvendelser på etter gårsdagens snapping, skal dere få vite litt mer om nå. Ikke så rart at mange spurte om det etter gårsdagens svettissnapping fra meg og Maren, hehe.

SÅ, siden nyåret har jeg testet litt treningsøkter fra den eminente Kayla Itsines. Noen som drar kjensel på henne? Hun som har rundet Instagram med «before/after»-bilder, og som ikke er fremmed for å legge ut daglige updates på hvordan magemuskulaturen hennes ser ut fra den ene dagen til den andre.. men jeg dømmer ikke altså – dama er flink. Det må hun være, når hun søren meg har klart å aktivisere jenter over hele verden, gjennom sine egne trening- og kostholdsplaner.

kayla

Og det er nettopp dette som har gjort meg nysgjerrig. 

For selv om hennes treningsmetoder ikke er helt optimale i følge min bok, ihvertfall ikke når målet er å bli sterkere, så er det ingenting å legge skjul på at det er noe gull her – jeg har jo hørt om henne fra den ene etter den andre i over ett år! Det toppet seg når daværende redaksjonssjef i ShapeUp kom til meg og sa hun var i gang med moroa. Da bestemte jeg meg – dette må kroppen min smake på, så jeg kan gjøre meg opp en mening. For selv om jeg elsker, elsker, elsker crossift, tunge vekter, pullups og AMRAP`er som bare det, så er det digg å variere treningen litt. Derfor passet det perfekt at jeg hadde programmet liggende i e-posten når det nye året satte i gang – kombinasjonen av litt lettere trening, lange skiturer og random crossfit passet meg perfekt frem til skisesongen er over.

P1010633

Det er viktig for meg å understreke følgende – det er ingenting magisk ved hennes treningsøkter, eller noen andres for den saks skyld. Det som avgjør om et opplegg funker for deg eller ei er 1) du gjennomfører det, 2) du klarer å gjennomføre det over tid, og nyte prosessen, og 3) du trener på en måte som er i tråd med resultatene du ønsker. Det finnes en million veier til mål – Kayla Itsines´sin har utvilsomt fått mye oppmerksomhet som et resultat av før-etter-bildene hun hyppig bruker. Og det er jo ingenting å legge skjul på at alle ønsker fasitsvaret på hva som er riktig.

Derfor har jeg planer om å teste noen av disse øktene fremover, for å kunne si og mene noe om det til alle dere som trener det selv der ute. Man kan jo ikke dømme noe man aldri har testet selv? 🙂

P1010617

Bikinibody-tjattet melder jeg meg ut av, jeg dauer helt av det «motivasjonspratet der», men selve treningen opp mot annen trening, det skal jeg gjøre en vurdering av. OG selvfølgelig dele med dere – på tirsdag kommer en fullstendig økt fra Kayla dere kan teste, og Maren har lovet meg å blogge om den vi gjorde i dag – så kan dere bli med å gjøre en vurdering dere også?! 😀

Jeg vil gjerne høre fra dere som har testet noen av øktene hennes, og få innspill på hvorfor dere liker det så godt, eventuelt hvorfor ikke.

Men hei – det er søndag, og selv om det er ganske kjipt å ha sendt Maren hjemover.. Så er det ganske digg å vite at jeg skal på ski om få strakser – I`m out!

Nyt dagen dere 😀

Flere
Artikler