Vixen Blog Awards og Osloheng

Hei dere,

Ah, er i skrivende stund sushi-mett og strålende fornøyd med dagen. Og gårsdagen forsåvidt, moro å være på Vixen Blog Awards!

image

Jeg er så heldig å få bo med Maren på Frogner House Apartments hele helgen, en luksus jeg setter svært pris på. Vi stæsjet oss der i går kveld (stæsjet og stæsjet, jeg hoppet i slengbuksa og satte en klype i håret), før vi dro på Hotel Continental for showet og prisutdelingen. Der var det mange morsomme, bloggende og ubloggende mennesker. De av dere som følger meg på snappen (piapiapiapia) følte kanskje at dere var på Vixen sammen med oss? Hehe. Sorry, not sorry.

image

Møtte blant annet Lene Alexandra, som er midt oppi en bikini fitness-diett. Kan ikke gjøre annet å beundre standhaftigheten hennes, og hvor målrettet hun jobber mot de målene hun har satt seg. I tillegg er hun sabla hyggelig og utadvendt, og bare.. ja, rett og slett så fin å ha med å gjøre. 

image

Gratulerer til Funkygine, som stakk av med prisen «årets treningsblogger». Jeg heiet jo selvfølgelig litt ekstra på Maren, men det kan ikke gå veien hvert eneste år 😉

Dagen i dag har bestått av frisørbesøk…

image

Som var så etterlengtet atte hjælp!

… litt shopping, en nydelig treningsøkt på Studio Jobbsprek, og nå matfest og planlegging med Maren. Nå må jeg vende tilbake til sushi-festen her i heimen – jeg trenger en real oppladning til morgendagens seige, seeige skitur.

Nyt lørdagen deres 😀

 

 

 

Flere
Artikler