Litt Kayla-trening, hytteliv og langrennsglede

En liten hilsen fra fjellgeita 🙂

I skrivende stund sitter jeg og ser på slalåm-gutta prestere i Kitzbühel, etter en aldeles nydelig frokost. Livet på fjellet må jo være tilnærmet det beste som finnes?

image

Kayla-testingen går sin gang, og jeg skal innrømme en ting – jeg koser meg med det! Med en tung og ganske basic styrkeøkt i uken virker det som om jeg klarer å bevare styrken min også, det liker jeg. 

Jeg har koblet på et par «eksperter» som også skal få uttale seg om programmet til Kayla, blant annet Silje Mariela. Denne dama har jo laang erfaring med trening og kosthold tilpasset jenter, så det var en selvfølge å få henne til å bidra på testingen.

Skjermbilde 2016-01-24 kl. 10.45.36

Gleder meg til å få tilbakemeldingen hennes på mail i dag, og selvfølgelig dele den med dere her på bloggen etterhvert:-) Tommy Andre Lande er også satt på saken! Haha, skal det værra så skal det værra. 

I går var det nydelig skiføre her til fjells, og etter frokost og noen timer i sofaen foran Kitzbühel (som forøvrig var ganske fælt å se på, løperne falt jo som fluer) var det ut på tur i løypa.  imageStandard helgefrokost, hehe. Ganske så råflott. Trokke`det er dette her Kayla Itsines har i kostholdsplanen sin – godt det ikke er den jeg tester 😉  image image

Etter frokost og ski var det ut i løypa 🙂

image

Asså…

image

Hvor fantastisk? 

Snapstoryen til mannen fra i går, hehe. Alle skal bidra på rosabloggen!

Ettersom vi ikke var ute på tur før i 16-draget, og tok en afterskipitstop på veien hjem, ble det en fantastisk tur hjemover. Bekmørkt, men samtidig lys pga. all snøen og månen. Skitur i mørket.. undervurdert!

Tipper det blir same procedure i dag! Skal også prøve å ta litt bilder og film som kan illustrere de skitipsene jeg føler jeg har fått mest ut av. Tips til hvordan man som rookie kan bli bittelitt bedre liksom, ved å tenke på et par småting. Stay tuned 🙂

Ville bare poppe innom og gi dere litt fjellenergi, samt ønske oss alle en god søndag. Nyyt siste rest av helgekosen <3

Flere
Artikler