Busy bee, crossfitøkt og matmandagbommert

Asså. Noen dager løper rett og slett fra en. Beiner avgårde i full spurt, fra morgen til kveld, og man kan ikke gjøre annet enn å danse med så godt det lar seg gjøre. I dag har vært en sånn dag.

Misforstå meg rett, den har vært toppers – jeg og mannen kjørte fra fjellet til byen 05.30 på morgenkvisten i dag, og med kaffekoppen i den ene hånda og matpakka i den andre kunne jeg ikke hatt en finere start på dagen. Vel fremme på kontoret var det møtevirksomhet fra start til slutt, før jeg forflyttet kroppen på trening, pluss litt alskenslaks andre greier, og nå dere, nå er jeg endelig plantet hjemme i stua, med følgende herremåltid foran meg…

image

image

Jeg er sikker på at halvparten (ikke alle vel??) vrir seg i avsky over både bildekvalitet, «antrekk» og matdandering, haha. Men hei, dette er for realz, akkurat som resten av denne bloggen her – noen dager har man rett og slett ikke tid, ork eller lyst til stort annet enn å plukke med seg fersk fisk og hoppe rett i joggisen etter en lang dag på farta. Bloggeren i meg burde selvfølgelig ha klart et plettfritt #matmandag-innlegg som tok oss alle med storm, meen.. den gang ei. 

image

SÅ, dagens #matmandag blir en oppfordring til oss alle om innimellom å ta det kult, senke skuldrene, og huske på at.. selv om man ikke alltid innfrir forventningene man har til seg selv, eller som man føler andre har til seg.. så er det helt ok. Prøv å ta litt lett på det, lær av det om du kunne gjort noe annerledes, og løs neste oppgave med ny giv.

Med andre ord, neste #matmandag kommer til å bloow you away! Deal?

image

Her er økta vi kjørte på Crossfit Fønix i dag, om noen kunne tenke seg å teste – jeg likte komboen av styrke og den intensive sirkelen på slutten – anbefales 🙂

image

Ikke bare èn, men TO kjekke menn fikk jeg med meg på trening i dag!

Nå er det sushi og sofaen på menyen, før jeg hopper i loppekassa. Morgendagen starter på Barrys Bootcamp klokken nullåttenullnull sharp, med ELLE-jentene og Gina Tricot. Håper så mange som mulig av dere blir med meg og snappen på moroa:-)

Nyyt kvelden babes. Jeg går i slumremodus fra og med… nå 😉 

 

Flere
Artikler