Ville du være sportyreporter på Ungdoms-OL, sa du? SØK NÅ!

Husker dere dette innlegget, om å bli sportyreporter på Ungdoms-OL på Lillehammer? Vel, fristen nærmer seg med stormskritt dere!

I idrettsgledens navn har jeg altså fått lov til å hjelpe til med å finne en ung og sprek, sporty sjel som kan bidra til å rapportere fra Ungdoms-OL på Lillehammer 12.-21. februar. 

Du rapporterer via Snapchat og Instagram, og du vil mest sannsynlig nå ut til, typ.. en trillion mennesker! For å være med i konkurransen laster du opp ditt bidrag på Instagram under hashtaggen #detergull, og vips, så er du med i konkurransen! Det har allerede kommet en flust med morsomme bidrag, og jeg ler meg ihjel når jeg ser igjennom alle de morsomme personlighetene som har bidratt.

SØK NÅ!

Pararellt med denne konkurransen reiser forresten OL-ilden gjennom det ganske land! 

detergull2

Sjekk ut @torchtour2016 på Instagram for å følge ferden, og #detergull for å få med deg alle de fantastiske øyeblikkene som samles under samme hashtag. 

image

For eksempel denne Instagram-posten fra @kineklinee (forøvrig et artig Instanavn, hehe)

5. februar, altså førstkommende fredag, kommer den innom go´byen Drammen, som faktisk er min hjemby 😀 Javisst, jeg holder stort sett til i Oslo, men har lav terskel for å reise hjem. Spesielt når det skjer artige ting som dette!

Skjermbilde 2016-02-01 kl. 08.37.09

Skjermbilde 2016-02-01 kl. 08.28.25

Sjekk ut dette Facebook-eventet for mer info, og bli med på fredagskosen. Nå i mørketiden har vi nok av kvelder der vi stuer oss inne i sofakroken foran TV-skjermen – når det arrangeres sporty ting som dette skulle det bare mangle at så mange som mulig av oss stiller opp!

Jeg gleder meg ihvertfall til å avslutte uka på best mulig måte, med utekos og idrettsglede midt i Drammen sentrum førstkommende fredag.

Skjermbilde 2016-02-01 kl. 08.28.06

Dagens innlegg, i samarbeid med Ungdoms-OL, kan altså oppsummeres slik;

Søk og bli med i konkurransen om å være reporter under Ungdoms-OL nå! Se mer info på www.detergull.no. 

Om du vil oppleve ekte idrettsglede på nært hold førstkommende fredag, sett deg på attending på dette eventet og bli med meg på fakkeltog og kulturopplevelser i Drammen førstkommende fredag 😀

Ha en nydelig mandag, og husk å sjekke innom i ettermiddag – da står thaiinspirert kyllinggryte på menyen. Supersunn, supergod og lager seg sjæl – winning!

 

Flere
Artikler