Selfies, skinerver og en styrkeøkt du kan teste

Som jeg innrømte på snappen min i går har det skortet litt på.. ja, nettopp snapmotivasjonen de siste ukene. Vel, nå er jeg back on track, og selv om jeg ikke har planer om å bombardere dere med alt av hverdagslige gjøremål i fremtiden, så blir det noe – men aller mest tips og triks, as it should be 🙂

Det er tydelig at det faller i smak, for når jeg snappet at jeg kjørte med knebøy med minibands på trening her om dagen fikk jeg en flust av spørsmål tilbake.

image

Noe jeg skjønner godt, for jeg er nysgjerrig på hvordan andre trener selv. Så i dag poster jeg rett og slett økta i sin helhet, krydret med et par selfies her og der. Det burde jo egentlig bare mangle, som den treningsbloggeren jeg er……

Oppvarming

Fem min på romaskinen (okei, tre da) og dynamisk oppvarming.

Hoveddel

A1) Knebøy, 3 reps x 4

Her har man altså på så tunge vekter at man ikke klarer stort mer enn tre reps av gangen. 

A2) Chins med vekt, 3 reps x 4

Deretter tok jeg av litt vekter og kjørte flere knebøy. Det er her to to minibandsene kom inn i bildet. 

B1) Knebøy med to minibands, 8 reps x 3

image

Du fester den ene strikken rett under kneet, og den andre på oversiden av kneet. Dette gjør at du automatisk må jobbe for å pushe knærne godt utover, som gjør det lettere å koble på rumpa i hele løftet. Enkelt forklart. Genialt!

B2) Roing med utoverrotasjon i TRX 10 reps x 3

C1) Good Mornings med stang, 12 reps x 2

Hadde ikke kjørt denne øvelsen på hundre år, men har planer om å legge den inn litt i treningen nå. Fin variasjon til strake markløft. 

C2) Fremoverlent enarmsroing med kettlebell, 12 reps x 2

C3) Enarms push press med kettlebell, 10 reps x 2

D1) Kettlebellswing 1 min x 2

D2) Planketrekk med kickback, 10 + 5 repetisjoner x 2.

Minn meg på at jeg filmer, tja, egentlig alle, men spesielt øvelse C2 og D2. Sabla fine øvelser, og sistnevnte er blant annet en super langrennsøvelse!

image

En vakker dag har jeg planer om å bli vant til å ta selfies som dette!

image

Apropo langrenn.. i morgen er det dommedag!

Dagen i dag tilbringes mer eller mindre i ro, med unntak av en kjapp, lett og eksplosiv treningsøkt for å sprute liv i kroppen, i tråd med det Melina har foreskrevet. «Skitreneren» min har reist bort i helgen, så jeg er på egenhånd, men har trua på at dette skal gå bra. Skiene smøres i en sportsbutikk, henter dem etterpå, klærne er klare, ikke for mye ikke for lite, menyen er satt og humøret er på topp..

Kan jo ikke be om så mye mer enn det? 😉  

 

 

Flere
Artikler