Vinnermentalitet, viljestyrke og gode vaner – teknikkene som trengs

Deler av kurset i dette innlegget er sponset

Var du egentlig på utkikk etter #matmandag? Gå for enchiladas, ShapeUp-style! Det skal jeg! De er smarte, sunne, og ikke minst – de kommer med smaksgaranti!

Det er det jeg skal lære denne uka, blant annet, hehe. Ref. overskriften. 

Det er ihvertfall den følelsen jeg sitter igjen med, etter første dag på sertifisering i mental trening, level 2. For nå er første dag på kurs unnagjort, og wow, hodet mitt pumper, haha. På en god måte, vel og merke. Vi holder til på et hotell i Asker, og etter å ha gjort unna den kollektive melkeruta fra Drammen til hotellet dumpet jeg regnværvåt og lykkelig ned i forelesningsrommet klokka 08.30.

image

IMG_1547

Bilde fra soverommet mitt i heimen, hvor jeg bodde når jeg tok level 1-sertifiseringen. Dette henger der enda, og det gjør meg like glad hver gang, haha. 

Jeg har jo tidligere tatt level 1-sertifisering, der vi fikk en grundig innføring i modellen vi jobber etter, ferdighetene og de ulike teknikkene. Dette har gjort meg i stand til å skrive såpass mye om mental trening, bruke det på PT-kundene mine der det har vært naturlig, og holde foredrag og workshops. Det må være noe av det jeg elsker aller mest med mental trening, og den luksusen å ha kjennskap til det som fag – det er så enormt virkningsfullt!

Indre motivasjon_element_CMYK

Ved å ha en praktisk og grundig workshop, foredrag eller noen få 1 til 1-samtaler kan man trykke på akkurat de knappene som trengs for å sette i gang ulike prosesser hos mennesker.

image

For som vi snakket om i dag – mental trening, slik vi lærer det, handler om å utvikle en vinnermentalitet, både hos oss selv, men også hos de vi jobber med. Det handler om å gjøre gode mennesker enda bedre, og hjelpe de til å videreutvikle og ikke minst utløse alt det potensialet vi alle har i oss.

Modell-Raw-r-2015

Dette er den grunnleggende modellen vi jobber etter, og som på mange måter utgjør basisen i alt vi lærer.

Prestasjonspsykologi for friske og krative mennesker, rett og slett, som ønsker å få mest mulig ut av seg selv, og samtidig ha det best mulig på veien dit!

Jeg har lenge følt at jeg trenger «mer kjøtt på beinet» for å ta det hele med mental trening enda et steg videre. Jeg trenger mer faglig tyngde og erfaring. Level 2-kurset går mer i dybden på de ulike teknikkene og ferdighetene, og vi lærer andre verktøy vi kan bruke for å nå inn til de kundene vi jobber med. Der level 1-kurset gikk mye på å gjøre en prosess med oss selv, fokuserer vi nå i større grad på hvordan vi konkret og målrettet jobber med kunder – vi lærer mer om hvordan vi i praksis kan være gode mentaltrenere, rett og slett. Vi avslutter kurset med ganske hissig eksaminasjon i april, med både teoretisk prøve, fordypningsoppgave, foredrag og x antall fullførte timer med kunder.

Så nå gjelder det å henge med i svingene når det først står på 😉

Jeg gleder meg stort til å videreutvikle meg selv som trener, og ikke minst fylle opp bloggen med mental input! Deler av kurset er sponset av RAW, nettopp for at jeg skal dele mine erfaringer med alle dere som snuser på mental utvikling. Vit at du kan lese mer om sertifiseringen, både level 1 og 2, på RAW sine nettsider. Dere kan også fyre løs her i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på – ingen spørsmål er for dumme!

Ha en nydelig mandagskveld – jeg skal la kroppen få mer hvile etter gårsdagens renn, men som jeg snappet i dag tidlig, jeg føler meg overraskende frisk i kroppen. Derfor gleder jeg meg til en superøkt i morgen – det blir nok noe ala. denne. 

Prates 😀

 

Flere
Artikler