Gjensynsglede og et siste Dubai-bildedryss

Wow, det var deilig å komme hjem! Tirsdag ettermiddag ramlet jeg inn døra i heimen, lempet av meg de titusener av kiloene jeg hadde drasset på (er ikke bare bare å reise med klær til x antall fotoshoots, hehe) og la meg langflat på sofaen. Takket være verdens beste mann var kjøleskapet fylt til randen av deilig, sunn mat, leiligheten var superduper ren og ryddig.. tja, alt var igrunn lagt til rette for verdens diggeste hjemkomst – noe det var!

image

De siste dagene i Dubai besto av mye bra. Vi fikk blant annet besøk av Morten Heierdal fra Antidoping Norge, som fortalte en sterk historie fra sitt eget liv, i tillegg til nyttig lærdom om doping knyttet til trening i Norge. For min egen del gikk det opp flere lys, og jeg ble virkelig inspirert til å fortsette jobben med å spre treningsglede, motivasjon og snakke om trening som noe annet enn kun et verktøy for å se ut på en bestemt måte.

Foto_ John Tøsse Kolvik // Prehabtrening
Foto_ John Tøsse Kolvik // Prehabtrening

Det er jo dessverre slik at doping for noen blir et ekstremt middel for å oppnå en bestemt fysikk. Jeg må samle «lærdommen» og inntrykkene mine i et eget innlegg rundt dette, for ja.. jeg har ikke ord. Heldigis har jeg allerede sikret meg et kaffeslabras med Morten her hjemme i Norge, så forhåpentligvis kan vi få til noe bra sammen i fremtiden. Heia Antidoping Norge, og creds til Tommy og Prehabtrening som satte av tid til de i timeplanen i Dubai.

Foto: John Tøsse Kolvik // Prehabtrening
Foto: John Tøsse Kolvik // Prehabtrening

Den nest siste kvelden hadde vi matkurs med Vinay Tangen, kjent fra Masterchef, og avsluttet med en nydelig middag og morsomme leker. Vi instruktørene fikk se på mens deltakerne brynet seg på stolleken, og ja.. det er jo alltid et morsomt syn!

Foto: John Tøsse Kolvik // Prehabtrening
Foto: John Tøsse Kolvik // Prehabtrening

Den siste kvelden i Dubai ble tilbrakt på Emirates Mall med min bedre halvdel Malene. Vi var på en «romantisk date for to», som vi kalte det, og storkoste oss med litt shopping, middag, fonteneshow, litt mer shopping, og en aldeles nydelig iskrem. Karamell og Oreo, for spesielt interesserte. Beste som finnes. 

image

DA avslutter jeg bildebonanzaen fra Dubai – på tide å komme inn i gamle, gode rutiner. For min del gjenstår en siste tur til legen før jeg kan friskemeldes 100%, og GUD, så deilig det blir. Jeg har treningsplanen klar, og gleder meg til å vise den til dere. I tillegg skal jeg i løpet av mars rulle opp Kayla-prosjektet– det gjenstår et par ekspertuttalelser, samt et innlegg om mine egne erfaringer. Og la oss ikke glemme at jeg har investert i et speilreflekskamera, og at vi dermed kan se frem en enda bedre blogg, sånn bildemessig sett, hehe.

Stay tuned – rosabloggen er motivert!

 

Flere
Artikler