Siste dagene i Dubai – strand, sol og spreke folk

Og DA var siste dagen kommet – triist! Det er jo alltid ganske kjedelig når ting man har sett frem til og gledet seg til i lang tid, er over. MEN, jeg trøster meg med at jeg også er ferdig med en ganske hissig jobbuke. Å reise avgårde på tur og balansere div jobber, i kombinasjon med en halvfrisk kropp, er ikke optimalt, men jeg syns jeg og skrotten har klart oss overraskende bra. Blir riktignok ikke noe hardtrening på meg den kommende uka heller, men man får bare ta tiden til hjelp. Lytte til kroppen, sa folk! 😉

Alle bildene er knipset av John Tøsse Kolvik. 

Trening på stranda 🙂

160227.09.04_DSC7211

Både yoga, løp og «lek og moro» har blitt gjort på stranda. Det skal jeg ta med meg hjem, og huske på følelsen når jeg igjen er på plass på mølla innendørs, hehe. Ikke at jeg egentlig gjør så mye av det da men.. 😉

160228.06.33_DSC1052

160228.14.57_DSC1209

3D-trening med Ian, mannen til Inger, for de som ikke er as highly informed som meg selv.

image

Som jeg Instablogget har vi også fått trent med Funkygine, og testet noen av øvelsene som blant annet hun og Lasse kommer med i den nye boken sin – SÅ moro!

image

Asså.. det var så moro å få til dette!

I går hadde vi turens andre fotoshoot, og selv om noen ting her og der gikk litt på tverke, som kom vi mer enn godt ut av det.

image

image

Gleder meg stort til å vise dere flere backstagebilder fra shootene her nede. Må bare få samlet opp litt 🙂

12750137_1607723489448244_1252228354_n

Nå har jeg fått jobbet noen timer – nå bærer det ut på middag, før vi setter snuta mot Norge allerede 04.30 i natt (vi ligger tre timer foran dere). Guri malla, det blir fint å komme hjem 😀

 

Flere
Artikler