Treningsturer er visst ikke bare blod, svette og tårer…

De av dere som følger meg på snap veit hva som gikk ned på fredag.. Friday brunch her i Dubai. Søren klype, så moro vi hadde det!

Etter lek og moro på stranda hoppet vi rett i dusjen, på med finstasen, og tuslet videre til et superduperfint hotell, type.. fem stjerners? Der var det duket for fredagsbrunch, som visst er en typisk greie her i Dubai.

Deler et aldri så lite bildedryss, så får dere et inntrykk av moroa. Riktignok en litt annen type bilder enn hva jeg pleier å krydre bloggen med, men det er vel hyggelig det å? 😀

Vi var med på det samme i fjor, og ja.. vi kan jo trygt si at det var like moro i år! 😉 Same procedure, different crew!

image214

Jeg er så heldig å ha med meg Malene, som er en av mine beste venner – vi møttes når vi begge jobbet på samme treningssenter, og har vært bestisser siden! I midten har vi Kirby, som er reiseleder for hele gjengen – storkar!

image image image

Og her dere, får dere et innblikk i matbonanzaen! Totalt er det vel en fire, fem restauranter som alle stiller med buffeter. Vi snakker thaimat, indisk, sushi, sjømat, biff, spekemat.. alt!

image image image

Inkludert i prisen er også drikke, så her er det fri flyt av alt man måtte ønske seg. For den som er interessert i såntno` mener jeg.

image image image

Man starter som regel med litt foredrinks, før man gradvis beveger seg over på maten. Her gjelder det å tenke strategisk, slik at man får plass til mest mulig.

image

image209

Lene Puntervold, Malene og Jørgine 🙂

image

Med oss på brunchen var også vår alles Inger, for første gang ute på vift siden hun fikk hjerteknuseren Kaia.

image220

Hygge <3

Dette ble jo et aldri så lite bildedryss nok en gang, men jeg måtte bare – gjelder å vise frem moroa mens det fortsatt er hett! Vi ble på brunsjen til rundt fire, før vi dro videre på en slags nattklubb, til tross for at det var midt for dagen. Der danset vi av oss brunchen, som den reale treningsgjengen vi er, slik at vi alle var fit for fight for yoga lørdag morgen klokken 11. I tillegg holdt jeg foredrag, OG var med på en superkul time med Jørgine og hennes plus one, Martine Slotvik.

image

Mer om dette senere i dag – nå bærer det nemlig ut på fotoshoot nummer to for ShapeUp. JIPPI!

Ha en nydelig søndag der hjemme i Norge :-d

 

 

 

 

Flere
Artikler