Løpegleden min har fått vinger – er du med?

Okei dere.. dette har jeg gledet meg til blåse opp, så mye som mulig, i så mange kanaler som mulig.

8. mai kl. 13.00 går Wings For Life World Run av stabelen. Ikke bare her i Norge, neinei – i hele verden. På eksagt samme tidspunkt løper tusenvis av mennesker, til samme tid, i 33 ulike land.

logo

Hva er dette fornoe tenker du kanskje nå? Vel, det skal jeg fortelle deg. For er det ett løp du skal delta i i løpet av året, så er det søren meg dette.

Det hele startet med en enkel idé: Hva om hele verden kunne løpe samtidig? Absolutt alle, på verdensbasis, på samme dag, til samme tid.

Se denne filmen, så skjønner du greia. 

Her løper du altså ikke mot mål, snarere tvert imot – du slutter løpet når WFLWR-bilen tar deg igjen. Bilen øker gradvis farten, slik at alle på et eller annet tidspunkt vil bli tatt igjen. Alle inntektene fra alle løpene i hele verden går til inntekt forskning på ryggmargsskader.

Ryggmargsskade kan skje hvem som helst, når som helst. Et feilsteg, et fall, en bilulykke kan på et blunk totalforandre et liv.

Har du mulighet til å løpe i Stavanger? Fantastisk – du melder deg på HER. Påmeldingsavgiften går uavkortet til ryggmargsforskning gjennom WFLWR-organisasjonen. 

image15

Men – har du ikke mulighet til å løpe i Stavanger?

I likhet med meg selv, og en haug av andre profiler, ambassadører og sportysjeler her på Østlandet? Løp med oss her i Oslo, da vel! Jeg og Playblogg arrangerer nemlig Selfie Run her i Oslo. Ved hjelp av WFLWR sin geniale app (som har samme funksjon som WFLWR-bilen på løpsdagen, uansett hvor du er i verden), en ferdig oppsatt løperute, og en flust av løpeglade mennesker skal vi sørge for at løpsdagen blir minst like kul her i Oslo, som i Stavanger.

https://www.youtube.com/watch?v=_7GS4gzg51s

Måtte bare lufte dette for dere – nå skravler jeg med WFLWR-ambassadør Kristin Birkelund for å prøve å bli klok på målet jeg selv skal sette meg.

Sjekk henne ut på Instagram btw, @kristinbirkelund – en ting er at hun er en råtass, men hun har jo også SÅ mye verdifull inspirasjon på kontoen sin. Jeg finner alltid på nye ting å gjøre på trening etter en surfings innom profilen hennes. 

image13image16

Jeg måler jo sjeldent løpingen min, og bruker det heller som en avkobling. Det skal jeg forsåvidt fortsette med, dette løpet er jo ikke såå konkurransepreget.

Med mindre du vil at det skal være det da 😉 

Men jeg må allikevel sette meg et mål, så jeg har et sted å sikte inn kruttet, og i tillegg bruke det til å utfordre Instagram, dere blogglesere, Facebook, Snapchat… you name it – alle skal med!

I tillegg skal jeg opprette en egen side for løpet her i Oslo, opprette et eget lag, verve det ene fantastiske mennesket etter det andre.. og sørge for at WFLWR-gjengen her i Oslo er det laget som donerer mest i forkant av løpet (gjøres enkelt via appen), og har størst løpeglede på selve løpsdagen.

Skal godt gjøres å slå Stavanger-gjengen.. men det er vel lov å prøve?

Mer info kommer, men om du har noen spørsmål allerde nå – FYR LØS!

image

Nå skal jeg prøve å finne ut av hva løpsmålet mitt skal være jeg, så jeg får kunngjort det til alle og enhver, i kjent stil.. skummelt og gøy på samme tid, as always.  

GOD FREDAG!

Flere
Artikler