5 strekk- og avspenningsøvelser du bør gjøre ved kontorpulten

Reklame ism. YT Protein

Fredag betyr ny video på YT sin YouTube-kanal, og selv om jeg ikke er med i ukas episode (haha), så er den ganske fascinerende lell; vi får mer innsikt i hvordan gutta lever, hvordan de spiller osv, noe som kan være kjekt for oss alle å ha innsikt i, i og med at dette utvikler seg til å bli en av verdens største.. «sporter» ?

Men jo, noe som er muligens enda mer interessant for oss folkens, er videoen jeg har laget ved siden av, der jeg har samlet øvelser som gutta kan gjøre mellom slaga når de spiller, eller du selv, når du jobber foran pc´en.

I episoden ser dere jo hvor intenst de faktisk jobber på dataen når de er i konkurranse, og da sier det seg selv at det er smart med små avbrekk med smarte øvelser og strekker som gir muskler og ledd en pause. I videoen under får dere altså tips om avspenning- og strekkøvelser for nakke, skuldre og bryst, og er supre å bryte opp en stillesittende arbeidshverdag med!

Øvelsene var altså.. 

  1. Fremoverstrekk
  2. Nakkestrekk
  3. Stående skulderrotasjon
  4. Progressiv avspenning
  5. Bakoverbøy

Jeg håper du tar med deg disse inn i den arbeidsuken som starter på mandag! Vondter og ubehag som et resultat av stillesitting sniker seg på uten at vi aner det, og vårt beste og mest effektive verktøy er forebygging. Ved å være i forkant, blant annet med jevnlig bevegelse i form av f.eks øvelser som dette, så kan du unngå mye unødvendig ubehag.

Gleder meg til å høre hva dere syns?

I dag har jeg vært hos legen (mye legebesøk som gravid ass), og deretter hos frisøren for å friske opp fjonene. Ble så fornøyd, as always! I kveld skal jeg jobbe, har en del greier som må gjøres på pc´en som jeg ikke fikk gjort på dagtid, og i morgen skal jeg holde foredrag og en treningsøkt på Sprekere Drammen. Resten av helgen går med til litt mere jobb, avslapning og familietid. Finfin helg? Før jeg sier god fredag må jeg runde av med å si tusen takk for alle tips på gårsdagens innlegg – jeg gleder meg til å samle alle tipsene i et innlegg som flere kan dra nytte av. Tusen takk!

DA, dere, sier jeg god fredag?

Flere
Artikler