Vinter-baby incoming – hva må jeg vite?

Reklame – inneholder omtale av kommende kommersielle samarbeid

Hei dere, og god torsdag❤️

I dag ryddet jeg litt i Dropboxen min, og kom over bildene dere ser under, knipset av Jørgen Rypaas til en shoot vi hadde for Zalando. De fikk meg til å tenke på vinteren som kommer, og hvor sjukt annerledes den kommer til å bli.. vi skal jo få en baby, for søren!! ??? Begynner å gå opp for meg nå, ass. Gøy, skummelt, spennende, koselig – all at once, hehe.

Jeg er altså snart 33 uker på vei, og har termin i midten av november – vi skal ha en liten gutt? Merk at disse bildene er fra i fjor, så no pregnant belly her, hehe.

Anyhoow – jeg entrer sakte, men sikkert forberedelsesmodus, og er blant annet godt i gang med å innrede barnerommet, der jeg får god hjelp av Princess – sammen med de lager jeg innhold som forhåpentligvis blir nyttig for flere når dere skal innrede barnerom. Jeg var ihvertfall heelt noldus når jeg kom inn i butikken der, men takket være god hjelp fikk jeg det jeg trengte, og jeg lærte hvorfor. More to come!

Stokke hjelper meg med utstyr som barnevogn, bilstol osv, men det er altså så langt jeg har kommet.

.. så jeg er langt ifra i mål, og jeg har jo enda til gode å spørre de mest rutinerte av dem alle; mammaer som har født❤️ Og da kanskje spesielt på vinterstid. Jeg har nemlig lyst til å lage et innlegg med tittelen.. «Baby på vinter’n? Dette må du vite», og samle typ alle de gode tipsene jeg får i ett og samme innlegg. Jeg kjenner at jeg hadde satt stor pris på det nå, men ikke funnet da – så da ære bare å lage det selv?

Håper dere vil bidra❤️ Alle mulige tips duger, og det er topp om de kjennetegnes av typ.. at det er noe du kunne ønske noen hadde fortalt deg i forkant, slik at du ikke måtte erfare det selv før du dro nytte av det, om du skjønner. Gleder meg stort til å høre fra dere, ingen tips er for små eller «dumme».

Nå skal jeg mekke meg lunsj, SÅ skal jeg begynne å innrede barnerom.. uææ ???

Flere
Artikler