Bli med backstage på fotoshoot til juni-utgaven av ShapeUp

Det nyeste ShapeUp lå på dørstokken min for noen dager siden, og som vanlig var det en superhyggelig overraskelse på en ellers helt vanlig mandag. Da kunne jeg endelig å i gang med dette innlegget også – på tide å ta dere med backstage på månedens moteserie!

image005

PicMonkey Collage

Ikke bare jeg som har fått det med meg – Instagram florerer av bilder under hashtaggen #shapeupnorge. Øverst til venstre ser dere journalist Silje Bjørnstad, som har skrevet flere saker i utgaven. 

Anyhow, jeg tenkte å dedikere dagens innlegg til litt backstagepix fra shooten vi gjorde i Dubai, som er moteserien i månedens utgave. For dere husker kanskje at jeg var med som foredragsholder på treningsreise i Dubai med Prehabtrening? Dette var helt tilbake i februar, men minnene er fortsatt like gode.

Du kan lese mer om Dubai-turen under kategorien «reise» på bloggen HER

image

Som regel varer de helt til neste avreise 😉 

Når jeg blogget fra turen rakk jeg riktignok ikke å blogge så mye fra fotoshootene vi hadde, så da tenkte jeg likesågodt at jeg sparer det til bladet er i butikk. Og det er nå! Johaug er på cover, det var det ikke vi som knipset altså, men månedens moteserie er det meg, Cecilie Mevatne (styling), Annika H. Larsen (sminke og hår), John Tøsse Kolvik (fotograf) og Malene Rydjord Ausland (modell) som står bak.

Midtveis i Dubaiuka tok vi altså en pause fra treningsmoroa, pakket med oss nødvendig utstyr, og gikk for en fulldags fotoshoot i 40 varmegrader. På stranda. I steikende sol.

Klagde ikke for å si det sånn, men varmt, det var det – og sinnsykt moro!

_DSC7826

Er ikke baare ansiktet som trenger litt touch up når vi skal ta jålete bilder. Fuktighetskrem og litt glow er et must. 

_DSC8188

_DSC7828

image11

Jeg løp jo rundt som en altmuligpotet, as usual, og så mitt snitt til å få litt tæn. Og hjelpe til da, hehe. 

_DSC8159

_DSC8388

Moroklump! Dette skulle jo åpenbart vært månedens coverbilde 😉 

image14

_DSC8236

_DSC8309

Den wet-looken kommer ikke av seg selv 😉 

_DSC7702

Herlig, hæ?

Takk til fotograf John, som ikke bare jobbet beinhardt (med influensa) for å mekke supre bilder, men som i tillegg tok noen freshe backstagebilder. Hakket bedre enn hva Iphonen min kunne levert 😉 Jeg har ikke gjort mange moteserier, da det stort sett har vært treningsprogram, covershoots og diverse artikler jeg har stått for i ShapeUp. Derfor var det ekstra moro denne dagen, spesielt når vi var på den locationen da. Modell-Malene (som jeg kaller henne etter denne shooten), var eksemplarisk, og ble ikke sliten, lei eller seig en eneste gang – ikke når hun hun poserte, jobbet og hoppet for femte timen på rad engang – det er ShapeUp-mentalitet det!

Nei, herlig. Nå fikk jeg en gjeng med gode vibber i meg før jeg setter snuta videre. På agendaen i dag står et bloggeevent med en gjeng søte treningsjenter. Jeg er ikke med på sånne ting så altfor ofte (en kombo av at jeg screener det litt for ofte, samt at jeg ikke er poppis nok til å bli bedt på alt, haha), så i dag gleder jeg meg stort til å ta på meg bloggesmilet og fylle rollen til punkt og prikke. Du kan bli med du å, på snappen – Piapiapiapia, as you all know.

Et siste tips – jeg registrerer at hjemmesiden til ShapeUp nå er fylt av et abo-tilbud. Dette er ikke sponsa eller noe, men om du er gira på å lese ShapeUp anbefaler jeg deg virkelig å fikse deg et abonnement. Du sparer masse penger kontra å kjøpe det i butikken, du får en smud velkomstgave, og ikke minst – bladet venter ved dørstokken din hver måned, lenge før alle andre. Verdt det!

Ha en herlig torsdag 🙂 

 

 

Flere
Artikler