De travle har det best?

Dagen i dag har vært en over gjennomsnittet travel, men superfin dag – rakk ikke å trene engang, for søren. Det er ikke ofte jeg virkelig ikke har mulighet til å få presset inn en økt, de dagene jeg virkelig vil. Men sånn ble det, og det er i grunn helt greit det å 🙂

Som dere sikkert har fått med dere, da jentene har blogget en god del om det allerede – i går var det duket for Zeroh-event med en gjeng nydelige jenter. Det var hyggelig å henge med så mange spreke jenter på en gang, og Zeroh hadde stelt i stand en superhyggelig greie for oss på The Thief, før Årets Stylista-kåring på MESH i Oslo sentrum.

blogger

imageimage

bloggereePicMonkey Collage

image

Det var superhyggelig. Nå er det dagen i dag som går i boka, og den har vært proppfull med både seminar, spennende møter, lunsj på LETT, pressebyrå-turné for å hente klær til fotoshoot, et par MT (mental trening)-timer på RAW Trening, før jeg satte rumpa på toget og satte snuta mot Drammen. Her har jeg spilt inn treningsfilmer i hele ettermiddag og kveld, og jeg må si jeg gleder meg til å se resultatet.

image image image image

Nå er det natta ass, og i morgen er jeg nok en gang på farta fra morgen til kveld. Men på søndag, da blir det nok litt bloggings. Inntil da, god helg mine venner 😀 NYT!

 

 

 

Flere
Artikler