Med gjengen kjørte jeg 30 sek på, 10 sek av, 2 runder, men det var riktignok etter noen heftige intervaller. Dersom du kjører dette som en egen økt, eller bare har litt er krutt i kroppen, kan du gjerne øke både arbeidstiden og antall runder.

Øvelsene var som følger..
  • Beinsenk
  • Sideplanke med hoftehev, høyre
  • Sideplanke med hoftehev, venstre
  • Heel touch
  • Mountain climbers, kne til albu (hold skuldrene over håndledd hele tiden, og kjenn at du bruker magen til å trekke kneet opp til utsiden av albuen din).
  • Syklesitups

.. and there you have it! Ikke noe hokus pokus, men det trenger heller ikke magetrening å være, tvert imot! Test ut disse øvelsene, så vil du garantert kjenne en digg, sviende følelsene i magerutene!?

I skrivende stund sitter jeg på en café i Hegdehaugsveien i Oslo og jobber litt. Dagen startet med et møte om en innspilling jeg skal være med på, og deretter var planen å trene på Barrys, men så hadde jeg glemt treningstights, så jeg droppet det. Hehe. Skal ha SOMA MOVE i ettermiddag, så blir nok av trim i dag uansett. Nå skal jeg hvert øyeblikk sette snuta mot Egmont for å spise lunsj og ha nok et møte, et særdeles spennende et, som sådan (kryss fingrene for meg), og deretter bærer det hjem til Drammen. I ettermiddag står PT-timer og SOMA MOVE-time på agendaen.

Håper du har en fin onsdag – deilig med fri i morgen?❤️