Ny vlogg! Bli med, time for time, på #piaogmarenstreningsreise

Ettersom mange kommenterte «ja» på en time for time-vlogg fra treningsreisen til meg og Maren, så ble det selvfølgelig det! Jeg hadde med meg kameraet fra morgen til kveld på lørdag, dagen før vi reiste hjem, og summen av det hele ble et stødig innblikk i livet på treningsreise med oss. Kanskje du joiner neste gang?

Lik gjerne videoen inne på YouTube, og husk å trykke abonner om du ikke allerede gjør det.

NÅ skal jeg komme meg ut på tur, etter å ha sittet limt til pc´en siden i dag tidlig. Jeg skal på lang skogtur med familiehunden Ica, en herlig miks av oppoverbakker, rask gange, jogg og løp – får se hva som frister. Jeg kjenner gårsdagens økt skiikkelig godt, haha – digg, og samtidig helt på sin plass, ettersom det fristet med hviledag i dag uansett. I kveld skal jeg og mannen på en forestilling for å se svigermor danse (tidenes sprekeste dame), så blir det nok noe passe sunn take away, kjenner jeg oss selv rett.

Perfekt mandag, spør du meg! Håper du har det bra i dag – blogges snart?

Flere
Artikler