Det er ikke bare pust og pes på treningstur, altså.

Det er ikke bare trening på treningstur altså, selv om det nok ser sånn ut i både mine og Maren sine kanaler.

Neida – i går hadde vi kun én treningsøkt (en ganske beinhard en da, men mer om det i et senere innlegg), før resten av dagen ble satt av til fri, kos og avslapning. For min del ble det en treningsøkt og litt jobbings, før jeg brukte resten av dagen på stranda og rundt omkring i området. Det var første gangen jeg fikk roen over meg til å utelukkende nyte stedet vi er på, og ta meg et øyeblikk eller to til å sette pris på det faktum at jeg har lyktes med et av mine «store» mål dette året – å få lage min helt egen treningstur. Ikke bare det, jeg har gjort det sammen med et menneske jeg setter stor pris på, med en gjeng jeg er så utrolig glad for å få lov til å ha med på tur.

Tanken på alt dette lot jeg skylle over meg i går, der jeg ruslet rundt med musikk på øret, sekken på ryggen og et smil om munnen – poetisk, hæ?

I dag startet dagen som den alltid gjør, med en morgentur, før jeg kjørte min egen treningsøkt. Deretter litt jobbings og sosialisering på stranda, før vi møttes til en real rumpetreningsøkt med meg og Maren på ettermiddagen. Etter det holdt vi et inspirasjonsforedrag om kosthold, før vi gjorde som vi alltid gjør – rundet av dagen med en nydelig buffetmiddag. Dette er riktignok bilder fra lunsjen, men dere skjønner greia – her har man en massiv buffet der man kan velge mellom både sunt og usunt til alle døgnets tider. Heldigvis er det så mye sunne og gode greier at man ikke engang får lyst på noe annet enn rene proteinkilder, deilige oster, grønnsaker i alle farger og varianter, fersk frukt og friske smaker.

Maren skrev et innlegg om maten på treningstur i dag faktisk, om du er nysgjerrig på hvordan vi spiser på treningstur. Sjekk det ut her.

Men nå venter senga, nok en gang. I morgen er det siste dagen, og den skal fylles til det fulle! Morgentur klokken 07, etterfulgt av en «svettefest i team» klokken 08-09. På ettermiddagen runder vi av med bakkeintervaller og dynamisk stretching, selvfølgelig med masse god mat, strandliv og soling innimellom der. Det gledes!

Håper dere der hjemme har det bra, og at de digitale d-vitaminene når helt igjennom skjermen til deg der du sitter akkurat nå?

Åh, et lite P.S til dere der hjemme; pollensesongen er over oss som aldri før, og jeg har fått skrive en sak for Allergiguiden.no om nettopp dette. Her kan du sjekke ut mine 10 beste tips til hvordan man kan trene bra på denne tiden av året, selv når pollenmoroa herjer som verst.

Help me spread the word, for slik jeg har forstått gjelder dette mange. 

Blogges i morgen, dere ?

Flere
Artikler