Treningsuka som gikk – uke 24

Mandag 

Hviledag. Dette var første dagen på treningsreise, og vi ankom natten før. Dagen gikk med til orging, gjennomføring, bli kjent og hurramegrundt – no time og need for training 🙂 Resten av uken derimot.. ?

Tirsdag 

Etter dagens første økter, morgentur og en styrketime med strikk, satte jeg snuta mot hotellets treningssenter. Der kastet jeg meg spontant med på en Step-time, noe jeg har gjort titt og ofte den siste tiden – morsom form for kondisjonstrening, og deilig å slippe å tenke selv.

Måtte snappe en selfie sammen med stepinsttruktøren, for å vise jentene at jeg la meg i selen for å prøve å være like flink som de, haha.

Onsdag

Denne dagen ble det en fullkroppsøkt med egen kroppsvekt, i strålende sol og 30 vamegrader. Jeg gjorde syv ulike øvelser med egen kroppsvekt, 30 sekunder x 7 på hver øvelse. Definitivt en svettefest som svei godti hele kroppen.

Torsdag

Kjørte en styrkeøkt på overkropp og kjerne. Tante rød har vært på besøk denne uka, så å trene tungt på bein har ikke fristet i det hele tatt. Kan ikke huske sist jeg trente kun overkropp, men digg var det. Du kan sjekke ut hele økta i en film på Instagrammen min @piaseeberg, men den gikk ihvertfall som følger.. 

A1) Chins maks reps x 5

A2) Ballsenk med armer og bein 20 reps x 4

B1) Enarms skulderpress, knestående, 12-15 reps x 3

B2) Nedtrekk bredt grep 10-12 reps x 3

B3) Situps på ball 20 reps x 3

C1) Opptrekk i Smith-maskin 20 reps x 3

C2) Sidehev 15-20 reps x 3

C3) Cleans med vektskive 15-20 reps x 3

Fredag 

Nok en uteøkt med egen kroppsvekt – ikke noe nytt at jeg elsker det for tiden. Det er en løperute rundt hotellet på cirka 1,5 kilometer kupert terreng, så jeg kombinerte denne med ulike kroppsvektsøvelser. Det vil si, jeg løp en runde, gjorde ulike øvelser. Løp en runde til, og gjorde øvelsene igjen. Dette gjentok jeg fire ganger, om jeg ikke husker feil. Superdigg!

Lørdag 

Kjørte bakkeintevaller og kjernetrening – superdigg.

Søndag

I dag karret jeg meg ut av sengen i 07-draget for å rekke å bevege litt på kroppen før frokost og avreise. Det ble en økt satt opp på samme måte som tirsdagen, men med andre øvelser. Veldig deilig, og en helt fantastisk måte å starte en reisedag på?

Når jeg er på treningsreise som instruktør lar jeg alltid min egen trening vike til fordel for energi og overskudd til gjennomføring. Denne uken syns jeg allikevel jeg har fått til en del gode økter, og gjengen vi har hatt med oss på tur har gitt meg masse energi – hvem er jeg til å skippe en økt når denne gjengen har gjennomført opp til tre og fire på en dag?! Nei, shit ass.. glem Instacelebs, antall likes, imponerende skryteperser og flatterende selfies – jeg blir motivert av vanlige folk jeg – sånne som deg og meg! Mer om det, og treningsuken i sin helhet, kommer om ikke lenge – må bare la alle slags inntrykk og alskenslaks… synke inn litt.

Nå må jeg klappe sammen pc´en og sette meg på bussen, og deretter la charterfeberen ta meg heele veien til Oslo, Gardemoen, og deretter videre hjem til huset mitt i Drammen og verdens fineste mann.

#livet ?

Flere
Artikler