Om å ta vare på seg selv

I dag hadde jeg en strålende start på dagen, da jeg fikk troppe opp på CrossFit Oslo i Nydalen kl. 08.00 og være med på reklamefilminnspilling med YT. Jeg er en av flere personer som er med i filmen, men allikevel tok innspillingen snaue tre timer. Cleans sto på menyen, og selv om jeg bare løftet 35 kg ble det nok drøye 100 reps – kjente det ??

Etter innspilling kjente jeg meg litt most i både kropp og hode, ikke så mye etter innspillingen, men hele uka egentlig. Da er det bare en ting som gjelder – å være snill med seg sjæl! Jeg kjøpte med meg en nyydelig salat fra LETT til togturen hjem fra Oslo, med masse ekstra-greier – avocado, feta, ekstra kylling, you name it!?

Deretter bar det hjem, rett i dusjen, etterfulgt av en liten time på senga, med beina høyt og NRK-serien Lovleg på IPaden. Fikk meeeget lyst på en real pølse, du vet, med alt på, og litt til. Så når jeg noen timer senere satte meg i bilen for å kjøre til fjells fikk mannen streng beskjed om å stoppe på veien så jeg kunne kjøpe meg nettopp det.

Og her i bilen sitter jeg enda, fortsatt strålende fornøyd med pølseopplevelsen. Ostepølse med bacon, rømmedressing og ketchup.. skal godt gjøres å tråkke feil med den varianten der, gitt.

I helgen bærer det altså til fjells med et vennepar, og vi skal kooose oss – det håper jeg du skal, også! God helg ?

Flere
Artikler