VIDEO: Denne appen ferietrener deg gjennom sommeren

I samarbeid med Telenor Yng

Det finnes en flust av treningsapper på markedet, og jeg er sikker på at du har testet noen av de? Vel, det har jeg. Som et resultat at min økte interesse for trening med egen kroppsvekt, samt samarbeidet vårt med Telenor Yng, var det naturlig å sjekke ut hvordan teknologien, da spesielt telefonen min, kan hjelpe meg på veien mot å bli sprekere med min egen kroppsvekt. Nå har jeg vært igjennom en god del apper, og funnet frem til tre favoritter som jeg selv bruker mye, og derfor tenker i mitt stille sinn at du kan ha bruk for også. Den første jeg har lyst til å dele med dere er appen Runtastic Results.

Når du laster den ned er appen umiddelbart gratis, men du må betale et lite tillegg etterhvert, om du ønsker tilgang til flere treningsøkter og øvelser.

Det jeg liker spesielt godt med denne er at man har mulighet til å starte opp med å ta en slags test, som gir deg en pekepinn på formen du er i. Det er ikke noe mer avansert enn at den tar deg igjennom en kjapp oppvarming, før den guider deg igjennom en test der du kjører maks antall knebøy, pushups og situps på to minutter. Ut i fra det gir appen deg et forslag til hvordan du kan trene de kommende ukene og månedene, basert på utgangspunkt utover testen og målsettinger med treningen generelt.

Selv har jeg gjennomført testen, og bruker forslaget til økter til å supplere med til annen trening. Hovedøktene mine liker jeg å sette opp selv, da de skal passe inn med styrketreningen, men som en finisher eller et tillegg til annen trening syns jeg disse er supre. Og for de av oss som ikke nødvendigvis har trening som en så stor del av livet sitt som meg.. så er denne appen helt konge på egenhånd!

Aldri undervurder din egen kroppsvekt til å trene med ass – når mobilen i tillegg gir deg gode innspill på hva du kan gjøre med den, ja, da er ikke det å holde seg i form særlig vanskelig. Så ja, jeg mener definitv en app på telefonen kan ferietrene deg gjennom sommeren.

Med mindre du har vondt i vilja da.. lov det også ?

Flere
Artikler