En (u)typisk dag, time for time

I går knipset jeg litt bilder hele dagen igjennom, i et forsøk på å beskrive hvordan en typisk dag kan se ut for meg. Nå var dagen i går litt sånn ekstra innholdsrik da, og det er ikke hver dag jeg får lov til å være med på innspilling med God Morgen Norge for eksempel. Når det er sagt så er det mye som skjer i en jobbhverdag som min, så selv om dagen er noe utypisk, så er den litt typisk å, haha.

07.00-08.00: Startet dagen med en kopp kaffe med litt kokosolje og melk oppi. Kokosoljen tar jeg oppi fordi jeg syns det er digg, og samme med melka. Deretter kjørte jeg lett jogg ned til stadion her i Drammen, før jeg kjørte en digg treningsøkt for å kickstarte både kropp og sinn. Travel dag i vente, så da var det bare å få unna treningen på kvisten.

09-10: Jeg bruker én time, dør til dør, når jeg reiser fra Drammen til Oslo. Denne timen bruker jeg som regel godt, både til å høre på podcaster eller egne lydklipp med ting jeg trenger å forberede meg på, eller sitte med pc´en, svare mailer, følge opp kunder, du vet. Noen syns kanskje det er kjipt å ha lang reisevei til jobb, men jeg liker å tenke på det som en fordel.

Den klassiske pakkesel-looken på vei ut døren, hehe. Jeg kommer nok aldri til å bli hun med fine sko, veske og fancy jobbantrekk, med mindre jeg bytter både jobb og bosted – ain´t gonna happen!

10-12: I dette tidsrommet var jeg så heldig å ha booket inn en innspilling med God Morgen Norge. Temaet var ferietrening med egen kroppsvekt, noe jeg kjenner meg meget trygg på i disse dager – det var digg. Jeg følte egentlig at jeg viste frem mye av det samme jeg trener selv om dagen, og håper virkelig vi lykkes med å inspirere så mange som mulig til å holde seg aktive i sommer. Innslaget kommer på tirsdag morgen (det var egentlig mandag, men nå flyttet til tirsdag).

Med meg på innspilling hadde jeg Hanna Sundquist, vikarierende redaksjonssjef i ShapeUp atm. Superhyggelig, og vi utfylte hverandre perfekt. Takk for at du joinet Hanna <3

12-13: Jeg rakk å komme meg fra Aker Brygge til Nydalen just in time for lunch. Der var jeg heldig og møtte resten av gjengen i De Nye, og vi nøyt en digg, sunn lunsj i godt selskap. Nydelig pustepause i en ellers travel dag.

Kantinen på Egmont er helt super, og det er aldri et problem å sette sammen en digg tallerken som holder meg mett lenge. Love it! Ekstra glad blir jeg når de serverer hvit fisk, som her, for det lager jeg aaldri selv. Innertier, den lunsjen her!

13-15: Etter lunsj powerwalket jeg til Myrens Sportssenter, der jeg som vanlig møtte Silje. Vi har fast innspilling av Treningspodden på torsdager, og dagen i dag var ekstra stas – Kristin Holte gjestet podden! Episoden kommer på mandag, og herre jemini, som jeg gleder meg til dere alle får høre den. Jeg storkoste meg fra ende til annen, og er, om mulig, enda mer inspirert av den dama.

15-17: Etter innspilling var det på tide å sette snuta mot toget igjen. Jeg reiste rett i babyshower hos en venninne, og i og med at jeg ikke rakk frokost denne dagen var jeg logisk nok ganske sulten allerede, selv med lunsj i magen for bare noen timer siden. Så jeg gjorde reiseveien effektiv, og spiste matpakken min på turen. Perfekt! Når jeg kom hjem rundt 16.30 hopper jeg i andre klær, tok en kjapp timeout på sofaen, før jeg ble hentet rundt halv seks.

17-21: Resten av kvelden ble tilbrakt i superhyggelig lag, med masse god mat, koselig prat og fascinasjon over det faktum over at en venninne venter barn, hehe – jeg kommer aldri til å bli vant med tanken ass, at vi jenter typ.. produserer nye mennesker. Helt sjukt, og sjukt hyggelig. 

Jeg tok ikke så mange bilder på babyshoweret, men til dessert ble det både brownies og is x 2 – så himla digg!

21-22: Jeg rakk den nyeste episoden av Jon Olsson-vloggen med mannen, før vi begge hoppet i loppekassa. Der sovnet vi til serien vi er hekta på akkurat nå, Black Orphan på Netflix. Takk for tipset, Sindre!

Og ja.. det var egentlig dagen i går, hehe. Eksepsjonelt travel, men slik liker jeg det egentlig. I dag er der fredag, og med et litt lavere tempo. Prøvde meg på en treningsøkt i dag tidlig, men kjente fort at jeg var sliten. Tunge markløft, pullups, hip thrust og annet snadder ble byttet ut med en kjapp sirkel i ulike apparater (!!!) som nedtrekk, rygghev, roing og kickback i kabel, før jeg ruslet den 20 minutters turen hjem igjen. Fikk meg litt frisk da, ihvertfall.

Nå er det tre hviledager på agendaen, da jeg reiser til Hemsedal hvert øyeblikk. Der feirer en kamerat av oss 30 år, der artige utfordringer, god mat og drikke, fine folk og god stemning står på agendaen. Det har vært mye jobb, trening og sunn mat de siste ukene og månedene, så nå blirre´digg å skeie ut litt!

God helg fine folk! Sier som allttid jeg – NYT!

Flere
Artikler