VIDEO: En perfekt kondisjonsøkt med partner

Hver onsdag har jeg og mannen et mål om å joine morgenøkta på CrossFit-senteret vårt i Drammen, så tidlig som 06.30. Vi er jo litt på farta begge to, men så godt det går skal vi prøve å få det til.

Disse morgenøktene er alltid kondisjonsøkter, satt opp på ulike måter av trenerene på CrossFit Fønix. Det er digg at man vet litt hva man går til, spesielt så tidlig på morgenen. Blytunge løft er liksom ikke det første kroppen er klar for på kvisten, ihvertfall ikke min. Denne onsdagen var det følgende økt som sto på agendaen…

En supermorsom måte å trene kondisjon på, og ikke minst en fin økt å gjøre sammen. Anbefaler deg å teste den om du er keen på å servere treningspartneren din noe litt annet enn de vanlige intervallene på mølla – dette er jo så mye morsommere!

Vi startet med en kjapp oppvarming, før vi gikk løs på økta..

50 wallballs til partner (25 per pers) 

50 situps med ball

50 burpees

Fin og svett etter vel gjennomført økt. Eller.. svett ihvertfall. 

Hvordan vi gjorde økta ser du i videoen. Håper du blir inspirert til å ta med noen på trening, og gjøre noe litt utenom det vanlige. I skrivende stund sitter jeg med morgenkaffen og ser utover Hemsedal sentrum. Om noen minutter skal vi, en svær gjeng, møte opp til felles start, der vi blir delt inn i lag og tatt med på en «mountain challenge» gjennom hele dagen – det gledes! Jeg er nemlig i 30-årslag til en særdeles sporty, frisk kar, og bursdagen er selvfølgelig deretter. Dette blir moro!

Håper du nyter lørdagen din, hvor enn du er – wish me luck!

Flere
Artikler