Treningsuka som gikk – uke 24

Mandag

Hviledag.

Tirsdag

Knebøy, chins, skulderpress, markløft og litt annet snadder før jeg rundet av med en finisher på veien hjem i finværet?

Onsdag

Startet dagen med CrossFit sammen med mannen, økten jeg blogget om i går. På ettermiddagen hadde jeg timer på Studio Jobbsprek, både stretching, TRX og 30 minutters løpetime sto på agendaen. Aktiv dag, med andre ord?

Torsdag

Startet dagen med en lett løpetur og en sirkel med øvelser med egen kroppsvekt. Samme dag var det innspilling med God Morgen Norge, som ble en aldri så liten økt i seg selv, hehe. Innslaget kommer på tirsdag morgen tror jeg?

Fredag

Skulle egentlig trene tung styrke, men både hode og kropp sa nei. Derfor ble det 20 min gange frem og tilbake til SATS, med en enkel sirkel på styrkeapparater innimellom der – kan ikke huske sist jeg trente med apparater, så det var en artig variasjon.

Lørdag

Hviledag, om du ikke regner med det særdeles aktive 30-årslaget jeg var en del av?

Søndag

Hviledag og restitusjon etter gårsdagens festligheter, hehe.

Flere
Artikler