Årets ferieplaner og dagens styrkeøkt

Nå kom jeg akkurat hjem etter dagens treningsøkt, som ble rask gange til treningssenteret, en fullkroppsøkt, og deretter rask gange tilbake igjen.

Selve økten besto av litt dynamisk oppvarming, samt gradvis økning på første øvelse, før jeg gikk i gang med..

A1) Frontbøy 5+5 reps x 3

A2) Pullups 6+3+2 reps x 3

B1) Hip thrust staggered stance 15 reps på hvert bein x 3

B2) Dips i ringer 12 reps x 3

C1) Pull down i kabel myo reps

C2) Sidehev i kabel myo reps

C3) Beintrekk i slynge 15 reps x 3

En finfin økt for hele kroppen. Det var sykt digg å ha litt piff i beina igjen, noe jeg ikke hadde på tirsdag, og ihvertfall ikke onsdag. Altså, jeg var så støl etter mandagens og tirsdagens økt (sprint) at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, og lå som slakt hele onsdagen, haha. Fint å se at man fortsatt kan bli slått ut av litt uvant trim, si.

Men jo, ferieplanene!

Som jeg ha nevnt for dere før skulle vi egentlig på biltur i Norge, men det måtte utgå pga. beinet til mannen. Han er mye bedre i beinet nå, og kan gå uten krykker, men halter fortsatt og kan ikke gå lange distanser. Både fordi han får vondt, men også fordi det hadde tatt 100 år, hehe. Så planen var egentlig å være hjemme, han jobbe og jeg skrive bok, men med dette finværet måtte vi rett og slett bare finne på noe. Derfor tar vi turen til Farris Bad i Larvik fra lørdag til søndag, før vi deretter setter snuta mot Kragerø. Der har vi leid en hytte ved vannet, som skal få lov til å gi oss den norske sommerfølelsen i en heeel uke. Det blir fint ?

Etter denne uka bærer det hjem igjen, da har jeg nok en uke i heimen med rolig hverdagsliv, bokskriving og hjemmejobb, før det blir flere turer til Oslo den påfølgende uka – litt møter og div. Og så dere, fra 9.-14. august, er jeg så heldig å få reise til Marbella med kjæresten og hele familien hans. Min svigermor fyller nemlig 60 år, og hun har virkelig dratt på med feiringen. Det blir.. helt rått.

Så, jeg har ingenting å klage på denne sommeren ? Allerede 25. august reiser jeg og Maren til Kroatia med en gjeng spreke jenter i anledning vår treningsreise, og deretter braker det løs med ShapeUp Convention-turné rundt omkring i det ganske land. Dermed er det bare å nyte litt fri og rolige dager mens man kan – høsten kommer tidsnok den.

Så, dagens viktigste budskap – senk skuldrene og NYT?

Flere
Artikler