Strikker og løping = superøkt utendørs!

Jeg digger treningsøkten jeg gjorde i dag, som jeg freestylet idet jeg lå i senga og grublet på hva jeg skulle bruke kroppen til i dag. Etter et par dager med tunge styrkeøkter fristet det med noe lettere, og litt mer fokus på pust og puls – det fikk jeg..

Kan jo opplyse om at du trenger en litt lengre strikk, og et eller to minibands, for å gjennomføre økta akkurat slik jeg har foreskrevet her? Mine strikker er fra Abilica, tror de kan kjøpes i nettbutikken deres.

Oppvarming 

Løp cirka 800 meter. Jeg gjorde økta på bane, så lett for meg å vite hvor langt jeg skulle løpe, derfor la jeg opp økten deretter. Går helt fint å ta sånn cirka, om du ikke trener på bane?

Du kan sjekke alle øvelsene på video i dagens Instagram-post?

Dynamisk oppvarming

Hoveddel 

Løp 400 meter (så raskt jeg klarte alle gangene)

20 skritt hver vei med miniband x 3

30 «skritt» bear crawl bakover x 3

Løp 400 meter

20 thrusters med grønn strikk x 3

30 sek hollow rock x 3

Løp 400 meter

10 smale push ups x 3

10 halve burpees x 3

Løp 400 meter

50 glute bridge med to strikker x 3

50 sykkelsitups x 3

Løp 400 meter

25 ettbeins beinsenk x 3

25 situps x 3

Løp 400 meter

25 doggrap med strikk på hvert bein x 3

10 rygghev med trekk x 3

Løp 400 meter

Finito!

Jeg vet at økten ser lang ut på papiret, og for all del, det er ikke noe småtteri, men det er fint gjennomførbart på en time. Om det blir for meget, vurder å kutte ut en eller to av øvelsesparene ?

I går var vi på middag hos gode venner, og i dag er det bursdagsfeiring for verdens beste mamma. I morgen reiser vi til Farris Bad, et spahotell i Larvik, for de som ikke kjenner til det, og fra søndag er vi stasjonert på en hytte i Kragerø. En uke med sommerhygge venter, og jeg kjenner jeg gleeeder meg – hodet er allerede litt i feriemodus?

Denne lille karen var med på middag, bare noen uker. Holy moly, de er jammen meg søte disse små sneipene? Bare meg som føler at alle popper kids om dagen? Haha ?

Ha en heeerlig fredag, superfolk?

 

 

Flere
Artikler