Begynner å få crossfitnoooiaa

Jeg trener jo hos Crossfit Oslo, hvor de visst arrangerer en slags intern crossfit-konkurranse et par, tre, fire ganger i året. Jeg har jo bare vært der siden september, og ikke følt meg i nærheten av å engang tenke på muligheten for å tenke på å melde meg på.

image

Men nå sitter jeg her da. Og har meldt meg på. Klokka 06.45 i morgen skal vi møte opp. Og jeg aner egentlig ikke hva som venter meg. Som en kamerat av meg sa, «du trener jo crossfit hver søndag uansett, blir ikke noe annerledes det her. Typisk søndagsøkt.»

image

image

… Men jeg har en følelse av at det blir ganske annerledes.

Oh well, time will show. Jeg er uansett glad jeg har meldt meg på, på tide å gi komfortsonen litt bein å gå på. Forhåpentligvis får jeg tatt en del bilder underveis, så jeg kan gi dere et innblikk i hvordan noe sånt foregår. Og om det er så ille som man (jeg) innebiller seg (meg) at det er.

Jeg fikk dette i posten i dag, og tar det som et tegn fra skjebnen om at crossfitteren i meg er klar for det her.

Sertifisering i Crossfit 1, som jeg tok før jul.
Sertifisering i Crossfit 1, som jeg tok før jul. Klikk på linken for å lese om det 🙂

Jaja, kvelden skal i hvert fall tilbringes med beina høyt, digg mat og litt jobb. Jobbingen jeg gjør med gleeede for å rydde plass til Dubai-avreise på mandag, en heel uke! Halleluja.

Ha en fin kveld :-*

Flere
Artikler