Mimring på jobb, reiseminner og ShapeUp Bootcamp

Lengter sånn tilbake til det her! 😀

Crossfittrening med spreke jenter…

image

Vandre rundt i svett treningstøy og sette seg ned og ta noe å drikke, bare fordi utsikten må nytes og bena må hviles 🙂

IMG_3545

Samle alle de sporty jentene jeg er på tur med, og få typ 90% av de til å kjøpe matchende hettegensere.

IMG_3495

Drikke seg litt fin på vin, og spise skalldyr med brød, hvitt og fluffy, uten frø.

IMG_3401

Dra på løpetur i greit fine omgivelser…

IMG_3388

Og kanskje stikke på klatring etterpå.. Jeez, gode minner 🙂

IMG_3169

IMG_3202

Prøve poledance med kostymer og show…

IMG_3256

For så å nyte mere utsikt og trene rundt, spise masse og hvile like mye, henge med fintfolk og surfe sånn passe mye.

IMG_0506

DSC_1930

DSC_1880 DSC_1821 DSC_0302

DSC_0141

DSC_0180 IMG_1211

Ble litt sånn bla i bildearkivet-type innlegg dette. Bildene er fra både Portugal og Marokko, der vi har hatt ShapeUp Bootcamps tidligere. Vi samarbeider med Lapoint, og i år kjører vi på igjen, 3.-10. mai i vakre Ericeira i Portugal. Maren Erdvik skal bli med som gjestetrener, og sammen skal vi sette opp tidenes treningsopplegg! Gleder meg sååååånn. Jeg har ikke hørt siste status på antall påmeldte, men jeg tror det skal være noen plasser igjen 🙂 Les mer HER.

… Tipper abstinensene er ekstra store nå som sol og varme faktisk nærmer seg med stormskritt for min del. På mandag reiser jeg til Dubai, og jeg kan allerede kjenne solstrålene lukte på kroppen! Ah, så digg det skal bli! På turen skal jeg jobbe litt i regi av ShapeUp, og holde foredrag om mental trening, i regi av meg selv 🙂 Som blant annet er grunnen til at jeg sitter her på jobben på en fredagskveld og hamrer løs på tastaturet.

image

Takk for påskeegget dere sendte meg i dag Atkins! Det kommer godt med denne fredagskvelden!
Takk for påskeegget dere sendte meg i dag Atkins! Det kommer godt med denne fredagskvelden!

image

Det skal få bein å gå på ja! Ha en fantastisk fredagskveld dere, og sorry for et litt sånn hummer og kanari-innlegg. Kjenner at hjernen min ikke er helt i vinklingsmodus i kveld. Den har tatt helg! Det skal jeg å.

Om noen timer.

Snakkes <3

 

Flere
Artikler