Den beste starten på uka

Pjof – litt av en dag! Den startet i 06-draget, da jeg poppet opp av sengen for å forberede meg litt til dagen.

jordbor

… og for å ha tid til en digg frokost, et par kopper kaffe og morgensmil med mannen, selvfølgelig. 

Jeg har nemlig vært så heldig å få undervise på level 1-kurset til RAW Trening i dag, sammen med selveste sjefen sjøl, Cecilie Ystenes. Det var stas ass! Summen av god tid på morgenen, en deilig morgentur i sola (dropper som regel buss og trikk til fordel for god gammeldags powerwalking), fantastisk flinke deltakere på kurs, en nydelig treningsøkt OG harmonisk kveldsjobbing.. ja, det kaller jeg en superstart på uken. Digg!

Det gledes!

I helgen var jeg i bryllup til verdens beste kusine, og ja, jeg konkluderer som jeg alltid gjør etter jeg har vært i bryllup – det er fantastisk. Jeg klarte i tillegg å holde tale uten å la følelsene løpe løpsk i full gråtefest. Jeg er selve definisjonen på følelsesorama i slike settinger, og selv om jeg syns det er litt hyggelig noen ganger.. så var det en liten seier å klare å gjennomføre en tale til en jeg er glad i uten å hulke mellom annenhver setning. De mentale forberedelsene funket!PicMonkey Collage

Så hyggelig å få så god respons på bildet jeg Instagrammet på søndag – verdens nydeligste, sprekeste bestefar?!

På søndag var jeg så heldig å få holde foredrag om sosiale medier og markedsføring for RAW-gjengen på en inten fagsamling vi hadde. Utrolig stas å få lov til å bidra på en slik måte, og det er digg å kjenne at jeg ikke er nervøs før jeg skal holde foredrag lenger, heller.. utelukkende gira. Jo mer man henger utenfor komfortsonen, jo tryggere blir det… rart det der? Hehe.

IMG_7803

Dette ble et kjapt, lite oppsummeringsinnlegg, men det må være greit innimellom det også. Det svir selvfølgelig i sjela at jeg ikke får publisert dagens #matmandag. Grunnen er rett og slett at jeg har glemt kameraet mitt i Drammen, og jeg befinner meg i Oslo – arg! Skal mest sannsynlig hente det i morgen da, så kanskje #matmandag kommer senere i uken? Time will show!

God mandagskveld hjerter – nå hopper denne skrotten i loppekassa. 

.

 

 

Flere
Artikler