Når mentoren setter opp onlinekurs

Kurset i innlegget er sponset

… ja, så stiller man opp!

Jeg har en mentor innen trening og kosthold, og han har jeg hatt ganske lenge. Nå har han samlet sammen all sin kunnskap og erfaring i et kurs, tilgjengelig for alle som ønsker. I dette innlegget finner du mer informasjon om hva og hvorfor, samt en saftig rabattkode om du kunne tenke deg å bli med meg å ta kurset.

Jeg snakker selvfølgelig om Børge Fagerli.

Jeg har regnet han som en slags mentor helt siden jeg begynte på PT-studiet mitt faktisk, og sendte avgårde en håpefull mail på jakt etter tips til litteratur jeg kunne lese for å forberede meg best mulig (ivrig much..). Vel, det er en stund siden nå, men han fortsatt er min «go to guy», mentor og veileder når jeg lurer på noe, enten det er om meg selv eller andre.

f70ea4c9966e525a97c0f40de1386b40

IMG_5182

Listen over alt jeg har lært er lang, men noe av det er blant annet…

  • Hvorfor lavkarbokosthold i veldig mange tilfeller ikke er en god idé.
  • Hvordan man trener og spiser med kroppen sin, og ikke mot.
  • Hvordan min egen kropp responderer på ulike treningsmetoder, og hvordan jeg leser de samme resultatene hos andre.
  • Hvor fort gjort det er å spise for lite og trene for mye (been here, done that), med fare for å sabotere egen forbrenning.

… og mye, mye mer.

Jeg stoler på han av flere grunner.

Han har årevis med erfaring, både med seg selv og andre, han er en skikkelig fagnerd (og da mener jeg skikkelig), han er nøye, han er reflektert, han er anerkjent på verdensbasis.. og han bryr seg. I min tid som PT-student, klient av han, som journalist, blogger.. aldri én gang har det skjedd at han ikke har hatt tid til å svare meg. Aldri. Og det er ikke fordi han ikke har hatt nok å gjøre – denne fyren bryr seg om å få ut rett informasjon til de riktige menneskene.

Vel, nok skryt om selve fyren. Det jeg egentlig skulle tipse dere om var nettkurset hans. Børge har nemlig samlet sammen all personlig kunnskap og erfaring, opparbeidet gjennom 20 år med tusenvis av kunder og utøvere, til et kurs. Tilgjengelig for oss alle, PT`er eller ei. Og for å være helt ærlig.. med mindre du digger å henge med PT´en din to til tre ganger i uka, maile med nettcoachen din eller lese forskningsartikler til du blir grønn i øya – dette er nok en av de smarteste investeringene i egen fysikk, trening, helse og kosthold du kan gjøre.

  • Hvordan skal du spise for å legge på deg mest mulig muskler (men uten å legge på deg fett)?
  • Må du telle kalorier for å få beste resultater?
  • Hvilke kosttilskudd er de beste? Trenger du de i det hele tatt?
  • Hva er best av helkroppsprogram og splittprogram, og i så fall – hvilken splitt?

 

1f38e8d3d4ec3329e910c0f4e68c9dde

 

Les flere spørsmål som blir besvart i kurset HER. Det hele går over nett, og har oppstart 22. august. Det foregår over fire måneder, men kan tas i eget tempo. Det er flere måter å ta del i kurset på, og dermed ulike prisalternativer. MEN, merk deg; om du melder deg på før mandag 15. august klokken 12 får du 1000 kr i rabattt. I tillegg er jeg så heldig å få gi en ekstra rabatt til alle dere fine folk som leser bloggen min.

Skriv «PT-Pia» i vervekampanjefeltet når du signer deg på, så får du 500 kr ekstra i rabatt.

je

Jeg skal selv være med på moroa, og jeg gleder meg stort til å få bekreftet ting jeg allerede vet, samt lære en flust med nye ting (cause´ I always do).

Jeg må bare avslutte med en ting dere. Jeg får haugevis av henvendelser om ting som dette, nettkurs, gratis PT-timer, oppfølging på nett, freebies, kosttilskudd osv. Om du leser denne bloggen vet du selv hvor mye som faktisk blir anbefalt.. lite. Dette kurset har jeg derimot et sterkt ønske om å anbefale, da jeg selv vet hvor mye Børges kunnskap har gjort for meg og også mine kunder, mine resultater, helse og forhold til egen kropp og trening. Jeg ønsker at så mange som mulig skal få ta del i den samme kunnskapen, og det vet jeg er Børges motivasjon også.

Så jepp, kurset er sponset for min del, og det med den største stolthet. Jeg håper så mange som mulig av dere joiner meg på dette – du kommer ikke til å angre. Bare les mer HER, så skjønner du hvorfor.

PicMonkey Collage

Bare fyr løs med spørsmål i kommentarfeltet om dere skulle ha noen, eventuelt på Snapchat (Piapiapiapia) eller www.facebook.com/ptpia, så skal jeg svare hver eneste en. Eventuelt videreformidle til Børge, hehe.

Ha en nydelig lørdag dere – NYT!

 

 

Flere
Artikler