Bildedryss fra årets beste dag

Åh, for en herlig dag det var i går. I skrivende stund sitter jeg på kontorstolen og drømmer meg allerede tilbake til i går, sånn cirka fra klokken 08.00.

image image image

Tradisjonen tro samlet vi jentegjengen og hadde champagnefrokost i flere timer. Dette er noe av det hyggeligste jeg vet om, og gleder meg allerede til vi nok en gang sitter rundt 17. mai-bordet i 2017.

Nasjonaldagen i mitt hjerte! 

image

image

Resten av dagen var fylt med venner, familie, god drikke, masse is og folkedans midt i byen, av alle ting, haha. Det fikk dere kanskje med dere på Snapchat? 😉 Kvelden ble forholdsvis rolig, var jo vanlig arbeidsdag i dag, men det var i grunn helt ok – skrotten var klar for sofaen, joggisen og pizza etter en lang og suuperhyggelig dag på farta.

image image bayimage

Nå er det tilbake til hverdagen, og det er i grunn helt greit. Jeg gleder meg til en halv uke med full rulle på både jobb og trening, før jeg reiser avgårde til Mallorca med Ving-gjengen til helgen. Fy søren, så moro det skal bli! Jeg skal holde foredrag i mental trening, og jobbe en del ved siden av også, men asså.. hva gjør vel det når dagene tilbringes i 25 grader og strålende sol.

Skjermbilde 2016-05-18 kl. 11.49.00

I ettermiddag venter denne økten på meg, litt tyngre enn sist gang selvfølgelig, og i morgen blir det trappeintervaller i The Battle-trappen i Frognerparken. Jeg og en venninne skal kjøre samme økten som i forrige uke, men denne gangen med noen ekstra intervaller.. grugleder meg allerede.

Håper dere har en herlig dag alle sammen, forhåpentligvis ikke altfor preget av gårsdagens feiring. Spørru`meg burde 18. mai vært en landsdekkende fridag ass… 

God onsdag hjerter!

Flere
Artikler