Bildedryss fra ferien og konkurranse – Keen på å vinne en gratis PT-utdannelse?

Innlegget inneholder reklame.

Hei og hopp!

To uker går søren meg fort unna, spesialt når man koser seg glugg i hjel på ferie. Jeg har fjolla i både Frankrike og til fjells, og sitter igjen med en følelse av å ha rukket MYE på de to ukene jeg hadde til rådighet. Digg.

image

Det ble et par post treningsselfies da. Passet liksom så bra når man sitter der og svetter seg ned/er i dusjkø.

image

På sightseeing i Frankrike, hehe. Noen som sa turist?

Månedens ShapeUp var selvfølgelig med meg på ferie!
Månedens ShapeUp var selvfølgelig med meg på ferie!

image

Ah, Så. Mye. God. Mat.

image

image

Jeg har vært eksemplarisk flink til å legge bort telefonen om jeg får si det selv, derav et noe beskjedent bildedryss.

image

Jeg har spilt mitt livs første (og muligens siste) tennisturnering. Heldigvis i lystig lag, slik at prestasjonene ble borte i latter og lett rus. Funfact – Jeg eier ikke ballfølelse. Null, nada.

image

Jeg har spist en haug av digge frokoster.

image image

Tøyd og strukket litt mellom slagene. Kjenner jeg har stivnet til litt, så jeg gleder meg stort til å ta opp igjen rutinen min med Bikram Yoga en gang i uken hos RAW Yoga Oslo.

image image

Også fikk jeg gått masse i fjellet sammen med min beste venn på fire ben, Ica <3

Fikk til og med skryt fra redaksjonssjefen i dag, som hadde sine tvil om jeg klarte å legge bort hele den digitale meg i ferieperioden. Vel, jeg klarte det jeg Cecilie, og det var deilig! Deilig når det sto på, og enda deiligere nå – jeg har fått ny blogge-snappe-instaenergi! En energi jeg tenker å bruke for alt den er verdt i løpet av høsten, hehe.

Så, det var sommeren 2015 i meget korte trekk, hehe. Fokus fremover! Det er ikke ofte jeg blogger annonser og konkurranser her på bloggen, men når jeg gjør det, så er det fordi det er for bra til å misse! Syns jeg selv da, hehe. Derfor avslutter jeg innlegget med å minne dere på en konkurranse vi kjører i månedens utgave av ShapeUp.

SAFE Education deler nemlig ut en gratis PT-utdannelse denne høsten, der de trekker ut en heldig vinner blant alle dere som bidra med kule treningsbilder. Det er vel kanskje mange av dere som har utdannelsen, men jeg tipper det er minst like mange som ikke har det? For mange jeg snakker med er det ofte tid og pris som står mellom de og en PT-utdannelse. Med denne konkurransen har man i hvert fall mulighet til å eliminere èn av de to, hehe. Og jeg regner med at den heldige vinneren makter å prioritere plass til freebie PT-kursing. Det hadde jeg i hvert fall 😀

11328302_1618090861794155_2112498635_n

Bakgrunnsbilde_shapeupkonkurranse_karusell_ny

Konkurransen har løpt en liten periode, og er i innspurten i disse dager. Du har altså frem til fredag på å dele ditt beste treningsbilde på Instagram. Når jeg sjekket ut hashtaggen #mittbestetreningsbilde er det 243 stykker som har deltatt hittil, med SÅ mange fine bilder! Et lite knippe av de sprekisene som er med i trekningen….

@synnekrokstad
@synnekrokstad
@skaug87
@skaug87
@motedame
@motedame
@mariinael
@mariinael
@aktivmamma
@aktivmamma
@linnberget
@linnberget

Gode muligheter til å få tak i en gratis PT-utdannelse her altså, tenk, så digg 😀 Selv har jeg aldri gått på kurs gjennom SAFE, men gleder meg til å gjøre et samarbeid med de i november – da skal jeg teste deres kostholdsrådgiver-utdannelse her i Oslo, og skrive om hele prosessen her på bloggen. Krysser fingrene for ny input og ideer til saker også selvfølgelig, som jeg vet at alltid kommer når jeg er med på slike ting. Love it!

Bli med i konkurransen hvis det rykker i PT-foten din 😀 Senere i dag står #matmandag på menyen, og i morgen er det #treningstirsdag. Ah, deilig å være i gang igjen ass 😀 Nå er det lunsj på g her på huset! Avslutter med det fantastiske diktet jeg publiserte på Instagram tidligere i dag, som i korte trekk beskriver mine følelser rundt høsten 2015. Hurra 😀

image

Later! 😉

 

 

 

 

Flere
Artikler