Sommermodus 2015 – hurra for mer av ingenting!

Ah, i dag er det egentlig #matmandag dere. Men, noe har kvernet i hodet mitt helt siden jeg publiserte dette bildet på Instagram for en drøy uke siden..

image

Jeg fikk noen velmente kommentare, men ingen fasitsvar. SÅ, jeg har tenkt mitt, og kommet frem til følgende – man trenger litt ferie. Ikke bare fra jobb og rutiner, men også fra digitale duppedingser, sosiale medier, likes, bildetekster og kreative vinklinger. Så når jeg sier ferie mener jeg ikke bare ferie fra å skrive saker i ShapeUp, publisere på bloggen og fjolle på Snapchat (det kommer jeg til å fortsette litt med btw, hehe). Nei, her snakker vi skikkelig avkobling. Legge både kropp og sinn til lading, slik at jeg er full av driv når høsten kommer.

Denne kom jeg over i helgen. Kloke ord som fikk feriebegeret til å renne over. Hurra for mer av ingenting!
Denne kom jeg over i helgen. Kloke ord som fikk feriebegeret til å renne over. Hurra for mer av ingenting!

For den driven trengs! Høsten er fylt opp av så mye moro at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. ShapeUp Bootcamp i Portugal, ShapeUp Convention på Bislett, AFPT Convention, kostholdsveilederutdannelse med SAFE Education og Mental Trener level 2-sertifisering med Raw Performance, for å nevne noe.

SÅ, long story short, denne rosabloggeren tar rett og slett ferie til 10. august. Jeg gleder meg til å starte opp igjen, fylt opp til randen av ny driv og motivasjon til å skrible og knipse i vei. Jeg håper dere gjør det samme, tillater dere å ta dere en skikkelig ferie, koble av og lade opp.

Da funker vi garantert så mye bedre når høsten igjen står på trappene 🙂

God sommer dere, I´m signing out! <3

 

Flere
Artikler