Når mobilskjermen knuser…

… knuses visst også store deler av min blogghverdag!

I går ruslet jeg hjem fra jobben, med telefonen ganske uansvarlig plassert i høyre hånd, som vanlig. Uten at jeg vet hvordan presterte jeg å miste den i bakken, rett på en grusvei og en ekstra dårlig plassert stein. Så jeg beklager å måtte meddele at dagens filming av treningsøkten vi gjorde på Crossfit Fønix må utgå :-/ Blææ. Hater å avlyse bloggplaner. Trøster meg med at telefonen blir ganske kjapt fikset, så jeg og mine Iphone-bilder er back in no time. Økten skal dere få uansett, så håper jeg så mange som mulig av dere tester den uansett. For den er virkelig super!

Når man ikke kan ta bilder med telefonen blar man frem småkleine studiobilder man har liggende fra før av, hehe.
Når man ikke kan ta bilder med telefonen blar man frem småkleine studiobilder man har liggende fra før av, hehe.

Styrke

3×10 repetisjoner roing med stang

30 sekunder håndstående hold inntil vegg

Metcon

5 Rounds for time av…

25 wallballs

10 burpees over ballen (her hopper man sideveis over ballen for hver burpee)

5 powercleans. RX er 40 kg på stanga, men Level 1 brukte medisinballen til å gjøre cleans også. Du velger det som passer deg best 🙂

Petbe_20141125 0942 008

Kan love deg at du kjenner den økta der i kroppen både 1 og 2 dager etterpå. Perfekt å gjøre med en partner om dere begge har litt konkurranseinstinkt 😉

Nå stikker jeg på helgeutflukt til Tønsberg, men er selvfølgelig tilbake igjen neste uke, #matmandag og «treningstirsdag coming up!

God helg dere 😀

Flere
Artikler