Gjesteopptreden på Crossfit Fønix

… eller prøvetime heter det kanskje? Hehe, uansett, i går gjennomførte jeg treningsøkten min i Drammen, nærmere bestemt Crossfit Fønix. image Jeg er jo fra Drammen, og tok faktisk Crossfit 1-kurset sammen med Emily, som jobber her. Når vi tok kurset var vi ganske newbies begge to, så det er sykt gøy å se hvor langt hun har kommet. Ikke bare er hun dritsprek (sånn blodseriøst crossfitsprek liksom), men hun programmerer all treningen på Crossfit Fønix. Som jeg sa til henne – jeg blir så stolt! Flinke jenta.

Sjekk forresten ut denne saken, om råskinnet Bente som har blitt en real crossfit-dame. Jeg er litt svak for sånne historier, det skal jeg innrømme. Jeg bidro jo i en egen liten sak der selv når jeg tenker meg om, om det evigvarende, neverending, fantastiske temaet helårskroppen <3

Dagens vert og vertinne for min kveldstrening, hehe.
Dagens vert og vertinne for min kveldstrening, hehe.

Økten vi kjørte var kombinert Level 1 og 2, slik at både nybegynnere og de litt mer viderekomne kjørte økta sammen. Det er jo noe av det som er så fint med crossfit, at alle kan trene sammen, det gjelder bare å finne riktig skalering på de ulike øvelsene. Planen min var å knipse bilder underveis i økta, slik at jeg kunne blogge den for dere, men det var bare å glemme. Så fort klokka slo seks var det fullt fokus på treningsøkten, så både kamera, snapchat og bloggepia ble lagt igjen på sidelinja. Etter økta ble det derimot tid til litt knipsing, blant annet med disse søte jentene.

Hannah til høyre sa at jeg var morsom på snapchat, og da var jeg umiddelbart  solgt!
Hannah til høyre sa at jeg var morsom på snapchat. Da var jeg solgt.

Økta var ganske beinhard! Det tok noen minutter før jeg fikk samlet meg. Etter cirka 20 minutter med nedkjøring og stretching (les – ligge på gulvet og vente til man slutter å se stjerner) dro jeg selvfølgelig i gang det obligatoriske «post WOD-familibildet», hehe. Nå har jeg trent crossfit i snart et år, og har blant annet lært at et «hei, hallo, jeg besøkte en ny box i dag»-type bilde er obligatorisk. Også krysser jeg fingrene for ekstrapoeng for alle de fine menneskene jeg klarte å få med 🙂 image image Fin gjeng? Fin gjeng! Dette blir et litt hummer og kanari-innlegg. Min egentlige plan var som sagt å blogge økta, vise dere i bilder og film, slik at dere kunne prøve selv, men det vakke snakk om. Derfor prøvde jeg på dette i dag tidlig, all by my self, etter å ha hatt PT-timer på Crossfit Oslo. Det endte med mye sånne bilder… image Og sånne bilder…

"Åssen funker denne selvutløseren aa..."
«Åssen funker denne selvutløseren aa…»

Haha, går det an å se mer fortvilet ut liksom. Konklusjonen ble i hvert fall, at jeg plukker med meg Sofia fra kontoret i morgen, og får henne til å både filme og knipse øvelsene vi gjorde. På den måten får dere en langt bedre visuell opplevelse, og jeg sparte meg selv for to timer med kåling. Winwin! Så sjekk innom i løpet av de nærmeste dagene for å få en fiks, ferdig økt servert. Du trenger litt utstyr for å gjennomføre den, men til gjengjeld kan jeg garantere en sabla god økt til deg og dine treningskompiser.

God onsdag dere 🙂

Flere
Artikler