Bildedryss fra lansering av #nikezoom i London

Hei og hopp! Klokken 02 i natt ramlet jeg inn døren i min egen leilighet. Kan trygt si at den reisedagen der ble hakket mer omfattende enn forventet. Oh well, da lærer jeg i hvert fall å sette ekstra stor pris på det når ting som flyter som det skal neste gang 🙂

Men jo, en liten recap av min tur til London er på sin plass! Det var altså Nike som hadde en pressevisning av den nye løpeskofamilien sin, #nikezoom.

Nike Zoom Event

Fa15_RN_Zoom_Family_W_03_41827

Min tur var betalt av Nike, på den måten at de betaler alt av fly, hotell, mat, etc, på turen. Dette gjør de for at diverse pressefolk, bloggere osv skal få sjekket ut de nyeste produktene deres, og selvfølgelig ønsker de å skape et så positivt og kult inntrykk som mulig. For min del er det genialt å få lov til å stikke hodet inn i Nike-verdenen og sjekke ut hva de sysler med. I tillegg får man lære mye om produktene de lager, og hvorfor de gjør som de gjør, som igjen gjør at man er i bedre stand til å skrive om produktene hvis/når det er aktuelt.

Her er noen av de som jobber med Nike i norden, og som passet på oss fra start til slutt. Fulgte etter de hele veien, følte jeg var på sånn skoletur, haha.
Her er noen av de som jobber med Nike i norden, og som passet på oss fra start til slutt. Fulgte etter de hele veien, følte jeg var på sånn skoletur, haha.
Vi fikk høre på og intervjue de ulike Nike-atleten, som er ganske kult. En av de sa følgende om løpeteknikk: - My goal is to not let the tiredness show in your movementpatterns. Og det syns jeg var så kult, for det er akkurat det samme jeg strekker meg etter innen crossfit. Å bli en sånn person som kan være grisesliten, men fortsatt ha perfekt teknikk. One day!
Vi fikk høre på og intervjue de ulike Nike-atleten, som er ganske kult. En av de sa følgende om løpeteknikk: – My goal is to not let the tiredness show in my movementpatterns. Og det syns jeg var så kult, for det er akkurat det samme jeg strekker meg etter innen crossfit. Å bli en sånn person som kan være grisesliten, men fortsatt ha perfekt teknikk. One day!
Vi fikk teste skoene på foten, og få tilbakemelding på både skotype og løpeteknikk.
Vi fikk teste skoene på foten, og få tilbakemelding på både skotype og løpeteknikk.

image

image

Posing gone wrong foran Nike-veggen, hehe. Her er vi kledd for løpetur!
Posing gone wrong foran Nike-veggen, hehe. Her er vi kledd for løpetur!
Dette er jentene jeg hang mest med. Til venstre er redaktøren for Womenshealth i Berlin, Nike-representanten vi hadde med oss, og webredaktøren i Womenshealth i Sverige. Fin gjeng!
Dette er jentene jeg hang mest med. Til venstre er redaktøren for Womenshealth i Berlin, Nike-representanten vi hadde med oss, og webredaktøren i Womenshealth i Sverige. Fin gjeng!
… Og her er vi ferdige med løpeturen. Det var digg å løpe etter en dag på fly og mye stillesitting.
… Og her er vi ferdige med løpeturen. Det var digg å løpe etter en dag på fly og mye stillesitting.
Etter løpingen dro vi på en pub alle mann, og drakk øl og spiste fingermat. Ikke akkurat en typisk tirsdagskveld, hehe.
Etter løpingen dro vi på en pub alle mann, og drakk øl og spiste fingermat. Ikke akkurat en typisk tirsdagskveld, hehe.

Supert event! Nå blir det spennende å teste og skrive om den joggeskoen jeg skal teste, som visst var den riktige for foten min. Jeg har vært en del på løpeturer med Nike Free den siste tiden også, som jeg tenke å skrive litt om. For min del har jeg kanskje tradisjon for å bruke Nike-sko mest i hverdagen, og ikke så mye når jeg trener. Men de funker bra på løpetur altså. Mer om det i et senere innlegg 🙂 Takk for meg Nike, det var suuupert!

I morgen skal jeg spille inn treningsfilmer med Webtrening, det gleder jeg meg til. Høres ut som noe snappen kan ha glede av også? I believe so 😀 Ha en fortsatt fin kveld ShapeUp-hjerter!

Flere
Artikler