Pust og pes på filminnspilling med Webtrening

Som dere kanskje fikk med dere på snapchatten min i dag (føler jeg skriver det i hvert eneste blogginnlegg om dagen, hehe) så var jeg på filminnspilling med Webtrening.no i dag. Webtrening spiller inn treningsfilmer med ulike trenere, som de har tilgjengelig via sine nettsider. Jeg setter veldig stor pris på alle mulige oppdrag som gjør at jeg får brukt PT-Pia litt ekstra, og dagens oppdrag var definitiv en tipp topp mulighet til nettopp det! Tusen takk for meg jenter, det var så gøy 😀

Her spiller jeg inn introen, før svettefesten startet...
Her spiller jeg inn introen, før svettefesten startet…

… For det ble jammen meg litt av en svettefest!

Vet ikke om jeg har nevnt det før, men asså… Jeg er en av de som begynner å svette når jeg ligger i sofaen og tenker på treningsøkta jeg skal ha. Jeg har ikke noe svetteissues i hverdagen altså (hadde ikke skrevet det her om jeg hadde hatt det heller forsåvidt, haha), men når jeg trener, DA er det svetteriet x 100. Syns vanligvis det er helt kult, men i dag var det litt upraktisk.. Innen økta var omme glei jeg liksom rundt i min egen svette utpå gulvet der. Deil.

image

Jeg fikk ikke tatt noen bilder underveis, da jeg var busy med å funke foran kamera, og der brukte jeg forsåvidt mobilen også. Den ene økten min gikk nemlig på tid, og da trengte jeg appen min Interval Timer (dagens tips, last den ned) til å ta tiden for meg. Anyhow, som jeg sa på snappen, dagens filminnspilling var overraksende slitsom.

image

Jeg har jobbet som gruppeinstruktør før, spinning og høyrep-styrke i sal, og dagens trening tok meg skikkelig tilbake til den tiden, haha. Men når du er instruktør er en del av pakka å gå rundt, snakke underveis, korrigere på teknikk osv.. Så får man liksom sånne små, digge minipauser underveis. Men i dag var det bare meg og kamera liksom. Hele tiden. Hele økta. Vakke`no pause her i gården for å si det sånn, og det var ikke noe stopp i smilinga, og det vakke`no stopp i praten. Braa trening, med andre ord!

image

I tillegg var det åtte øyne som nistirret på meg fra start til slutt, haha. Jeg legger ut den ene økten her nå, så kan dere jo teste den ute i det fine sommerværet om dere får lyst. Dette er en liten høypulssnutt på cirka 20 min, der jeg kjørte…

Oppvarming med Worlds Greatest Stretch, to ganger.

Hoveddel

45 sek hoppende knebøy

15 sek pause

45 sek hoppende utfall

15 sek pause

45 sek mountain climbers

15 sek pause

45 sek jumping jacks (denne er digg, man får litt tid til å hente seg inn igjen)

15 sek pause

45 sek høye kneløft

… Og det er en runde, totalt gjorde vi tre. Når vi filmet i dag tok jeg litt under ett minutts pause før jeg kjørte på igjen, men jeg rådet de som ser på filmen til å bruke litt lengre tid før de kjører på igjen. Det er bare noe med at når du står der, bare deg og kamera, dritsliten og andpusten, så er man ikke keen på å stå på småprate, haha. Kjekt å bli ferdig med «moroa» 😉

image

De to andre øktene jeg spilte inn var en styrkeøkt man kan gjøre hjemme på stuegulvet, helt uten utstyr, og kvikk, effektiv mageøkt på typ.. 10 min. En fin, forsiktig start foran kameraet til Webtrening!

Nå er det Orange is the new black, Cola Zero og ufine mengder med vannmelonen som står på menyen (craazy me!). Nå tar både bloggen og snappen helgefri, så sees vi igjen til #matmandag på mandag. Vil jo ikke at dere skal bli lei av heller, og det kan jo fort bli for mye av det gode? Lev i nuet, nyte livet og legge bort tekniske duppeditter får bli mitt motto i helgen! 😀

Ha en fantatisk fredagskveld uansett hva dere fyller den med 😀

Flere
Artikler