Fiks, ferdige rointervaller til deg, og hurra for sunn flyplassmat til meg!

I dag våknet jeg i typ, verdens beste hotellseng, og tillot meg selv å slumre helt til 08.30! Ikke hverdagskost på en vanlig onsdag.. Men det er jo Londononsdag da! Kledde på meg sportyoutfiten og tok en kopp kaffe med Nike-folka, før jeg ruslet ut i Londons gater på jakt etter Quest Bars. Jeg fant, jeg fant, og reiser hjem med to esker. Hakket lykkeligere enn når jeg dro, med andre ord 😉

Etter jakten kjøre jeg en økt på romaskinen på gymet på hotellet jeg bor på. Det er en røøkt de kjørte på Crossfit Oslo tidligere i uka, som jeg altså var så heldig å få bryne meg på. Jeg likte den skikkelig, og tenker at den kan være grei for oss alle å ha i øvelsesbanken.. Mitt inntrykk er at mange er litt sånn.. «ja, der er det en romaskin, men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den». Vel.. Du kan gjøre dette!

Et lite snikfoto etter økten var alt jeg hadde mulighet til, ettersom det var tre andre tilstede i det 10 kvadratmeter store treningsrommet, hehe.
Et lite snikfoto etter økten var alt jeg hadde mulighet til, ettersom det var tre andre tilstede i det 10 kvadratmeter store treningsrommet, hehe.

Varm opp kroppen med 3-5 minutter rolig roing

Hoveddelen består av følgende intervaller – 7 min, 6 min, 5 min, 4 min, 3 min, 2 min, 1 min, ferdig!

Mellom hver intervall tar du 2 minutter pause. Du kan gjerne ro 3-5 minutter når du er ferdig også, bare for å roe (hehe) ned kroppen. Naturlig nok går du litt forsiktig ut, slik at du holder i hele 7 minutter, før du gradvis øker innsatsen i takt med at tiden minsker. Ta screenshot av denne, så har du den liggende når du trenger en effektiv økt på roeren. Den tar sånn cirka 40 minutter.

As we speak sitter jeg på Gatwick flyplass, og det har jeg gjort siden.. 13.30, hehe. Flyet mitt er hele fem timer forsinket. Jeg skulle vært hjemme klokka seks, men nå.. Er jeg vel hjemme i natt en gang, hehe. Oh well. Ekstra digg at jeg fikk trent og gått litt i frisk luft før jeg reiste i dag, så jeg kan kose meg med godfølelsen nå 😀 Spiste også lunsj på et fantastisk sted isted, som hadde så fint budskap at jeg måtte knipse, hehe.

Vi MÅ få flere slike steder i Norge. Proteiner, fett og karbs i naturlig form liksom, that`s all I´m asking! Gjerne uten å bli totalt blakk, hehe.
Vi MÅ få flere slike steder i Norge. Proteiner, fett og karbs i naturlig form liksom, that`s all I´m asking! Gjerne uten å bli totalt blakk, hehe.

image

image

Noen som har testet det? Så det både i London og her på flyplassen :-)
Noen som har testet det? Så det både i London og her på flyplassen 🙂

Oh well.. Flaks for meg at jeg likte stedet så godt, for det ser ut til at det blir middagsmat derfra også. Heldige meg som har et forsinket fly, så jeg kan nyyte den fantastiske maten enda en gang til 😀 Jeg har ikke batteri til å blogge om mitt fantastiske Nike-døgn i London, så det får bli morgendagens godbit.

Ha en fin onsdag dere, og takk for at dere klikket innom. Hvis noen lurer sitter jeg på Gatwick og tvinner tommeltotter. 😉

 

Flere
Artikler