Ble megagravid over natta

Reklame – inneholder bilder av lånte klær og bilder fra event med Bjørn Borg

.. eller, det kjentes sånn ut ihvertfall. Nå for tiden sover jeg ikke helt konge, og jeg tror det preger meg litt – ikke at jeg skal klage over det, for verre skal det bli, men ja, jeg bare merker at det merkes, hehe. Men i motsetning til tidligere, da jeg gikk litt i kjelleren av lite søvn, prøver jeg heller nå å tenke at det er god trening på det som kommer. Det kommer ikke så mye godt ut av å gå og tenke på at man sover dårlig om dere skjønner, så må bare gjøre det beste ut av det?

Både i går og i dag startet dagen grytidlig, det hjalp jo ikke sånn veldig, så nå ser jeg frem til en litt roligere torsdag og fredag. Sånn generelt sett tror jeg nok jeg må roe ned litt nå, da det å være på farta fra morgen til kveld kjennes ganske så draining. Henter meg jo inn på de litt roligere dagene, men ja.. jeg tenker at det ikke er verdt det.

Her er et par andre hensyn som kjennes riktig ut for meg å ta idet jeg går inn i siste innspurt av min aller første graviditet?

– Mindre øvelser og trening som legger press på magen – den er allerede på stress, og veldig mye press innenfra pga. trening har ikke så mye for seg føler jeg.

– Hoppende aktiviteter. Dette har jeg generelt sett gjort lite av hele veien, men x-jumps, burpees og double unders blir det nok lite av fremover – dette for å unngå å legge unødig press på bekkenbunnen, utover det som allerede er?

– Legge til rette for så mye god søvn som mulig.

– Ligge ned så mye som mulig – trykket i magen blir helt insane om jeg er mye på farta og i stående posisjoner ?

.. det jeg kommer på i farta, men bare ved å gjøre disse tingene er jo mye gjort. I dag startet dagen med poddinnspilling, deretter en minifotoshoot, kunder i mental trening, møte med Prior, Bedriftstrening og PT-kunder, så nå blir det godt å lande på sofaen. Jeg aner sushi og 71 grader nord på skjermen – som forøvrig er helt sjukt bra i år!!

Bildene over er fra i går, og som du kan se valgte jeg noe hakket mer behagelig i dag, hehe. Trives godt i enten eller – trangt og god passform, eller superløst og ledig med noe som kan trekkes over magen. 

Håper alt er bra? Om du har vært gravid i tredje trimester, del gjerne dine erfaringer fra eventuelle justeringer og hensyn som ble riktig for deg å ta etterhvert som termin nærmer seg.

Koz og klemz ?❤️

Flere
Artikler