Jeg handler til barnerom! Og blir klar over alt jeg ikke visste jeg trengte..

Reklame ism. Princess

Hei folkens, og god mandag?

På tide å sette litt babyshopping på agendaen, dere, som er noe av det jeg har syslet med sist uke, og ikke minst i helgen! Jeg har fått hjelp av Princess til å innrede mitt første barnerom, og gudene skal vite at det trengtes, da jeg visste null, nada niks om hva jeg trenger for å møte den nyfødte om bare noen uker.

Og før jeg går videre; Princess har en kampanje gående ut uke 39, der du får 40% rabatt på produkter til barn og baby, både i butikk og nettbutikk – tilbudet gjelder til og med 29.09.

Og ja, hvis man først trenger en god del, slik jeg åpenbart gjorde, så kommer 40% rabatt veldig godt med?

Men jo, tilbake til min «innrede barnerom-reise»; i forrige uke ble jeg invitert til en av Princess sine mange butikker, med mål om å kjøpe så mye som mulig av det jeg trengte på nettopp Princess. Som dere ser i videoen var jeg jo et spørsmålstegn når jeg kom inn i butikken, så det var godt jeg ble møtt med en som kunne hakket mer enn meg, hehe.

Som du kanskje ser hadde de et stort utvalg, mye større enn hva jeg først trodde, og jeg ble spesielt overrasket over at jeg fikk tak i både pynteputer, et par bilder og lamper der, i tillegg til «the basics», som dyner, puter (som ikke blir aktuelt før senere, da nyfødte skal sove uten pute), sengetøy, laken, madrassbeskyttere, kluter.. ja, dere ser jo at det ble litt!

Jeg liker spesielt godt at dundynene- og putene jeg gikk for er svanemerket, som gir en garanti for at produktet er blant de minst helse- og miljøbelastende innenfor sin produktgruppe.

Mange av barn- og barneproduktene er produsert av økologisk bomull, og alle kroppsnære produkter er Oeko-Tex 100 merket, som vil si at de er fri for skadelige kjemikalier. Jeg kjente det var både godt og enkelt å se etter merking som jeg visste hva betydde, fremfor å måtte spørre om hvert enkelt produkt var innafor – tydeligvis noen som har tenkt på dette før meg?

Alt i alt var det fantastisk å få tak i så mye på et og samme sted, samt føle at jeg fikk god hjelp av en som kunne mer enn meg – er jo på en måte det man ønsker når man fysisk oppsøker en butikk i disse dager. Dere ser hva jeg endte opp med i videoen over, men jeg lister det opp under også, så kan dere bruke det som en slags sjekkliste når dere selv skal handle inn til den lille..

Du kan sjekke ut alle de ulike produktene jeg valgte ut her

  • To hettehåndklær.
  • To dundyner og to puter, et sett til sprinkelsengen og ett til barnevognen.

Merk, pute bruker man ikke som nyfødt, da nakken visst ikke er ferdig utviklet og de skal ligge flatt. Etterhvert vil det jo bli aktuelt, så kjekt å ha. 

  • Ulike sengetøy til dyner og puter.
  • Ulike kluter i frotté og gas, som gjør det enkelt å skille mellom klutene og bruke de hvert til sitt formål.
  • Større gaskluter til gulp og liknende, henger visst fint over skulderen f.eks.
  • En kosebamse, tre stjernelamper og et putetrekk med «mamma» og «pappa» på – bare fordi jeg ikke klarte å la være ?
  • To pledd, et i fleece og et litt tykkere i Marius-mønster (som forøvrig kun finnes hos Princess, if you didn´t know).
  • To oppbevaringsdunker i stoff.
  • Madrassbeskytter til både den lille og den store – ligger under lakenet og beskytter dersom ulykken skulle være ute.

Merk, Landsforeningen uventet barnedød anbefaler ikke tisselaken med plast, da plasten kan skape ugunstige pusteforhold for den nyfødte dersom han skulle komme over på magen med ansiktet ned i madrassen. En fast og tynn overmadrass som er vaskbar kan være et tryggere alternativ. Du kan lese mer her: https://www.lub.no/forebygging/forebygging-av-krybbed%C3%B8d/s%C3%B8rg-gode-pusteforhold

  • Sengetøy og pynteputer til den store sengen i rommet (fordi jeg planlegger å ha den der, ihvertfall i begynnelsen, kan jo vært være at det blir noen netter der man sover hver for seg eller liknende.. har jeg hørt, hehe).

I neste video deler jeg «the final result», som jeg jobber med i disse dager, hehe.

Ikke bare, bare å skulle innrede noe man ikke vet helt hva er, om dere skjønner – Google får virkelig kjørt seg, og jeg prøver å se for meg hvordan den nye hverdagen blir. For meg er det viktig at rommet, innredningen og utstyret er så praktisk, behagelig og oversiktlig som mulig, noe jeg håper, håper, håper jeg får til. Det blir en god miks av arvegods, Princess-tekstiler- og interiør (duh), samt kommoder og litt hyller fra andre steder, med inspo fra Pinterest, og, tja.. mitt eget gode.

Stay tuned?

Og du, ikke glem tilbudet til Princess da – 40% på alle barn- og babyprodukter frem til 29. september?

Flere
Artikler