Ny vlogg! Bli med til Paris med meg, Polar og Annie Thorisdottir

Inneholder reklame ism. Polar

Hello, og god søndag ❤️

Som noen kanskje husker var jeg i Paris for ikke så lenge siden, og mekket selvfølgelig en vlogg? Anledningen var Polar sin store klokkenyhet, Polar Ignite, og bonusen var at den lanseres i to nye farger – rosegull og rosa, samt sort. Merk at i slutten av videoen kjører jeg en konkurranse der du kan stikke av med din helt egen klokke?

I videoen får du blant annet bli med på treningsøkta vi kjørte i regi av Annie og CrossFitSuperheltkjæresten Fredrik, og jeg stiller henne tre spørsmål om pulsmåling, pulsmåling ved styrketrening og hva som er viktigst som atlet; trening, diett eller søvn. Sistnevnte er jo et helt dust spørsmål, men det ramla nå ut av meg lell?

Konkurransen er altså som følger; abonner på kanalen min på YouTube, og kommenter i kommentarfeltet på YouTube, under videoen (altså ikke her på bloggen) hvilken farge du kunne tenke deg – hvit eller rosegull. En heldiggris stikker av med fargen de velger, vinneren kåres på søndag om en uke, 29. september ?

Håper dere liker både konken og videoen i sin helhet, tusen takk til Polar som lot meg reise som deres norske representant til Paris ?

God søndag❤️

Flere
Artikler