Gravidblogger med hjemmekontor

Inneholder reklame – sponset produkt fra YT Protein

Jeg skal ærlig innrømme dere, at i disse dager er det så fint å være blogger – det er så fint å kunne dele litt erfaringer med dere andre som er i samme situasjon, og ikke minst høre fra de som har vært i samme i samme situasjon selv. Da refererer jeg spesielt til innlegget der jeg spurte om tips fra dere mtp. å få barn på vinterhalvåret, sjekk det ut her, samt gårsdagens innlegg om hvordan jeg følte jeg ble preggers over natta – for det følte jeg virkelig, haha.

Det henger nok sammen med to travle dager og lite søvn, så litt rolig tempo, beina høyt og mange timer på øyet skal gjøre godt. I begynnelsen av neste uke kommer innlegget med vinterbaby-tips forresten, og det må bli enda et innlegg med generelle tips som er gull verdt å ha, ihvertfall slik jeg ser det. Så stay tuned? Men ja, ville bare poppe innom og si hei, som dere ser er jeg meget trøtt i trynet. Hehe. I dag er en klassisk «gravidblogger med hjemmekontor»-type dag, som går langt roligere for seg enn vanlig, ettersom jeg tross alt ble gravid over natta for et par dager siden?

Preggo-update tar jeg i ukas vlogg, jeg, som kommer på søndag, men er nå inne i uke 33, og det er snart bare en måned til termin. Uææ?

Jeg sov til 09.30-ish, før jeg ryddet litt i heimen, satte på en vaskemaskin, ryddet ut av oppvaskmaskinen og gjorde klar sonen min til hjemmekontor-jobbings.

Sofaen ble dagens base, hehe. Deretter var det sein frokost på agendaen, som ble tre brødskiver med pålegg, samt sitronvann og kaffe som ikke kom med på bildet. Vi overlever vel det å, vi.

Resten av dagen går med til jobbings i heimen, der jeg blant annet skal forberede et treningsevent jeg skal prøve å få til før termin, skrive litt bok, svare på mailer, skrive ferdig et (annet) blogginnlegg, begynne så smått på ukas vlogg (der jeg tar for meg gravidklær… det grugledes), ta ut av vaskemaskinen, finne ut hva jeg skal ha til middag, sove et par timer.. yes, som du skjønner, dagen løper avgårde, hehe.

Håper du har det fint, gravid eller ei!

Kom gjerne med ønsker om hva du vil lese om fremover – blir logisk nok litt om graviditet og min egen situasjon, bare fordi det er der mye av hodet mitt er om dagen, men da er der gull verdt med input fra dere på eventuelt andre ting. Når det er sagt, tror det er viktig å huske på at både jeg og dermed mine sosiale medier går inn i litt unntakstilstander nå, der jeg nok kommer til å være både mer personlig og «in the moment» enn ellers – mobilbilder, status quo, «hva har jeg gjort i dag» og innlegg på farta, dere skjønner – kan jo være litt fint, det å?

Del tanker om du har noen – hvis ikke, ha en nydelig dag videre? Husk at du er god nok som du er, og at livet er for kort til å ikke være raus med deg selv?

 

 

Flere
Artikler