Bli med backstage på denne månedens cover- og moteserieshoot!

Jeg vet ikke om dere husker det, men for noen måneder tilbake var jeg på treningstur i regi av Prehabtrening. Jeg holdt blant annet foredrag om mental trening, i tillegg til å typ.. Storkose meg fra morgen til kveld. Dere kan lese mer om moroa sånn generelt her.

Godgjengen i Dubai etter en treningsøkt med Alexander Aalerud.
Godgjengen i Dubai etter en treningsøkt med Alexander Aalerud.

I tillegg til den mentale treningen og storkosingen jobbet jeg også litt for ShapeUp, of course! Månedens cover ble blant annet knipset der, i tillegg til treningsprogrammet med både Funkygine og Treningsfrue. SÅ, without further ado, her er et lite innblikk i livet backstage når ShapeUp har fotoshoot, dubaistyyyle.

Inger ankommer med stil, of course!
Inger ankommer med stil, of course!
.. Mens covermodellen allerede er i gang med makeup og hår, gjort av Storm Pedersen.
.. Mens covermodellen allerede er i gang med makeup og hår, gjort av Storm Pedersen.

_DSC7995

_DSC8128

Etter covershooten var det moteserien som skulle knipses, med to FRESHE damer i FRESHE klær!

Til venstre er Astrid, som stylet hele moteserien dere ser i månedens utgave. Antrekkene setter seg ikke sammen selv! ;-)
Til venstre er Astrid, som stylet hele moteserien dere ser i månedens utgave. Antrekkene setter seg ikke sammen selv! 😉

_DSC7556

Storm tar seg en kunstpause mellom slagene. Som jo ikke var så rart når bildene ble knipset i typ førti varmegrader!
Storm tar seg en kunstpause mellom slagene. Som jo ikke var så rart når bildene ble knipset i typ førti varmegrader!

_DSC7532

_DSC7538

Hehe. Litt innkjøringstid blir det når to treningsjenter skal opptre som motedronninger for en dag. Tro meg, det er to vidt forskjellige ting å være modell i et treningsprogram kontra en moteserie. Tror de fleste av oss ShapeUpere ville foretrukket det første ;-)
Hehe. Litt innkjøringstid blir det når to treningsjenter skal opptre som motedronninger for en dag. Tro meg, det er to vidt forskjellige ting å være modell i et treningsprogram kontra en moteserie. Tror de fleste av oss ShapeUpere ville foretrukket det første 😉
Iiiit`s....
Iiiit`s….
...a.....
…a…..
...wrap! Etter min mening burde jo absolutt dette blitt coverbildet. Men jeg ble nedstemt i redaksjonen. Kan jo være at Inger også hadde protestert en smule, hehe. Eller hadde hun egentlig det? ;-)
…wrap! Etter min mening burde jo absolutt dette blitt coverbildet. Men jeg ble nedstemt i redaksjonen. Kan jo være at Inger også hadde protestert en smule, hehe. Eller hadde hun egentlig det? 😉

Nå fikk jeg så Dubai-savn at jeg må sitte og bla litt igjennom alle de fantastiske bildene fra turen i sin helhet. De er alle knipset av John Tøsse Kolvik, som gjorde en formidaabel jobb med fotograferingen hele uka. Det der med å ha med seg fotograf på tur ass.. Gull verdt!

(Bortsett fra at man typ alltid må prøve å se ok ut, for bildets skyld. Men som går i dass 90% av gangene, i hvert fall for min del. Oh well. Yolo)

Ha en fin onsdagskveld dere <3

Åh, P.S! I morgen reiser jeg på svipptur til København for å se på Crossfit Regionals. Så, på fredag gjelder det å følge med på snappen foor å si det sånn – Piapiapiapia 🙂

 

Flere
Artikler